2014-07-25 10:05:55
Φωτογραφία για Ο νέος «Μέσι» έχει γεννηθεί και είναι Έλληνας... [photos]
Ο Γιώργος Σπανουδάκης μόλις σε ηλικία 15 ετών έκανε αυτά που κάθε νέος που παίζει ποδόσφαιρο ονειρεύεται. Αστέρας στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Το koolnews.gr, σας παρουσιάζει άλλον έναν Έλληνα που μας κάνει περήφανους.

Γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1988 στην Ελλάδα, αλλά σε ηλικία 2 ετών η οικογένειά του τον πήρε μακρυά, στην Γερμανία, όπου και μετανάστευσαν. Από τα επτά του χρόνια, μόλις, βρίσκεται στα γήπεδα και ξεκίνησε να αγωνίζεται με την «Opel Ruesselsheim».

Οι πρώτοι... μνηστήρες δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, με τις Μάιντς και Άιντραχτ Φρανκφούρτης να τον «γλυκοκοιτάζουν». Μόλις σε ηλικία 11 ετών, οι σκάουτερ της Μπαρτσελόνα ανακάλυψαν την ύπαρξη του, αναγνώρισαν το ταλέντο του.

Από τότε ο Γιώργος Σπανουδάκης κυκλοφορεί με την φανέλα των «μπλαουγκράνα». Πήρε, αμέσως το νούμερο 10 στην πλάτη και με τις εμφανίσεις που έκανε ο κόσμος τον χαρακτήρισε ως τον νέο «Μέσι», της Μπαρτσελόνα. Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Γιώργος Σπανουδάκης, ταξιδεύει στο Λονδίνο για να μάθει το ποδόσφαιρο από μια άλλη σχολή, αυτή της Άρσεναλ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι «κανιονέρηδες» πρόσφεραν στον Γιώργο επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς θεωρείται 16 ετών από τη στιγμή που γεννήθηκε το 1998. Η Μπάρτσα δεν μπορεί να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο σε παίκτες κάτω των 18 ελέω της ισπανικής νομοθεσίας.

Ο 15χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής, συν τοις άλλοις έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές της Γερμανίας, ωστόσο είναι στο χέρι του αν στην Εθνική Νέων και Ανδρών θα επιλέξει την χώρα που μεγάλωσε, την Γερμανία, ή την χώρα που γεννήθηκε, την Ελλάδα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ