2014-07-25 16:55:47
Φωτογραφία για Υπουργείο Τουρισμού: Πλήρης διαφάνεια για την κατάχρηση στον ΕΟΤ Ρουμανίας - Να πληρώσει και ο πολιτικός προϊστάμενος
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού τονίζεται ακόμη ότι φαινόμενα παραβατικότητας δεν χωράνε στο δημόσιο βίο και θα πρέπει να πατάσσονται και να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Την απόλυτη στήριξή του στο έργο των διωκτικών αρχών αλλά και την απρόσκοπτη τήρηση των νόμων, σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών του γραφείου του ΕΟΤ στη Ρουμανία, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η Οικονομική Αστυνομία ανακάλυψε οικονομικές ατασθαλίες στο συγκεκριμένο γραφείο του ΕΟΤ για την περίοδο 2008 - 2011, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του τότε προϊσταμένου του γραφείου για το αδίκημα της απιστίας.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού τονίζεται ακόμη ότι φαινόμενα παραβατικότητας δεν χωράνε στο δημόσιο βίο και θα πρέπει να πατάσσονται και να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Επίσης προστίθεται ότι «για τη συγκεκριμένη περίπτωση, το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ συνεργάζονται εδώ και καιρό με τις αρμόδιες αρχές προς τις οποίες και εστάλη πλήρης φάκελος της υπόθεσης από το Νοέμβριο του 2013. Αναμένουμε τις επίσημες αποφάσεις, ώστε να λάβουμε με τη σειρά μας τα απαραίτητα μέτρα. Πλήρης νομιμότητα και απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν, είναι αδιαπραγμάτευτες αρχές στις οποίες δεν χωρούν εκπτώσεις».

Ναυτεμπορική
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ