2014-07-26 08:44:09
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ!
Ο Ρομπέρτο μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μίλαν, στο πλαίσιο του ICC.

O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υπογράμμισε στη NOVA πως «είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς ένα τουρνουά προετοιμασίας με ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλά. Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε τι χρειάζεται η ομάδα και να βελτιωνόμαστε. Ήδη έχουμε γνωριστεί με τους νέους παίκτες. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Έχουν δεθεί με την ομάδα.

Είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες και φέτος θα έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, που ήταν και ένα από τα χαρακτηριστικά της περσινής ομάδας. Πάντα ο στόχος μας είναι να ικανοποιούνται οι φίλαθλοι και να τιμάμε την φανέλα που φοράμε. Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους φιλάθλους. Θα συνεχίσουμε έτσι την προετοιμασία μας. Είναι ένα ματς προετοιμασίας αυτό με τη Λίβερπουλ αλλά θέλουμε να προσφέρουμε μια καλή εμφάνιση.

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλουμε επίσης να είμαστε συγκεντρωμένοι. Φυσικά μέρος αυτής είναι και τα φιλικά και θέλουμε καλά αποτελέσματα. Καλό θα είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα για να φτάσουμε στον τελικό αλλά εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ