2014-07-26 11:27:32
Φωτογραφία για Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα φωνάξει: «Έξω οι «καρχαρίες» από τις ακτές μας…
Με σύνθημα: «Έξω οι «καρχαρίες» από τις ακτές μας… Θέλουμε πίσω τα καλοκαίρια και τις ζωές μας!» θα πραγματοποιηθεί το 2ο Kάμπινγκ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Βαθύ Γυθείου από τις 2 έως τις 10 Αυγούστου Τα θέματα που απασχολούν τη φετινή διοργάνωση είναι η ανάγκη λήψης συλλογικών πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, του δημόσιου χαρακτήρα των ακτών αλλά και των δημόσιων αγαθών.

Ταυτόχρονα το κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αποτελέσει μια συνολική εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας για τη νεολαία, η οποία διαφοροποιείται πλήρως από τα κυρίαρχα εμπορευματοποιημένα πρότυπα τουρισμού θέτοντας στο επίκεντρο την συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει πολιτικές συζητήσεις καθώς και πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Την Τετάρτη 6/8 οι εκδηλώσεις μεταφέρονται στην Ελαφόνησο στην παραλία του Σίμου, η οποία έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο των ακτών που προωθούνται προς εκποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ελαφόνησο με σύνθημα «Έξω οι καρχαρίες απ’ τις ακτές μας. ResistΤΑΙΠΕΔ: Ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των παραλιών», θα μιλήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, Βουλευτής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Γκώνης, του τμήματος Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ