2014-07-26 12:39:24
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Η ανακοίνωση της µεταγραφής του από τη Βαλενσιέν δεν έκανε... πάταγο. Είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί να χαρακτηριστεί... «λαχείο» και φαίνεται πως ο Ολυµπιακός δείχνει να έχει πιάσει τον... πρώτο αριθµό.

Ο λόγος για τον Αρτούρ Μαζουάκου, τον 21χρονο αριστερό µπακ - χαφ που ήταν στη βασική ενδεκάδα του Ολυµπιακού κόντρα στη Μίλαν και έδειξε µε το... «καληµέρα» τι µπορεί να προσφέρει στους ερυθρόλευκους.

Η εµφάνιση του 20χρονου αµυντικού ήταν εντυπωσιακή και αφήνει υποσχέσεις για το µέλλον, µε τον Μίτσελνα µην κρύβει την ικανοποίησή του για τα όσα είδε από τον νεαρό παίκτη. Με βάση, λοιπόν, αυτά που φανέρωσε ο Μαζουάκου κόντρα στους «ροσονέρι», οι ερυθρόλευκοι µπορούν να περιµένουν πολλά τη νέα σεζόν από τον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός τεχνικός χρησιµοποίησε τον Μαζουάκου σε δύο θέσεις, τόσο σε ρόλο αριστερού µπακ όσο και ως αριστερό χαφ, µε τον νεαρό µπακ να δείχνει πως µπορεί να ανταποκριθεί µε επιτυχία και στις δύο θέσεις. Πρόκειται, δηλαδή, για αµυντικό που µπορεί να παίξει µε άνεση και ως µέσος, καθώς διαθέτει ταχύτητα και καλή µεταβίβαση στο παιχνίδι του. Στοιχεία απαραίτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, µε τον Μίτσελ να υπολογίζει ιδιαίτερα στην παρουσία του παίκτη σε ό,τι αφορά τα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Ολα, λοιπόν, δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός µπορεί να βρει στο πρόσωπο του Μαζουάκου ένα δυνατό «χαρτί» σε ό,τι αφορά και τη βασική ενδεκάδα της ομάδας και µάλιστα για δύο θέσεις. Ο νεαρός άσος, άλλωστε, έδειξε ότι συµµετέχει µε ιδιαίτερη ευχέρεια και στο επιθετικό κοµµάτι του παιχνιδιού, λόγω της καλής του τεχνικής κατάρτισης, κάτι που σηµαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ο Μίτσελ να τον χρησιµοποιήσει σε κάποια µατς και ως αριστερό χαφ, ανάλογα βέβαια και µε τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα.

Το σηµαντικό, πάντως, για το Θρύλο είναι ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει ότι έχει τα προσόντα να είναι ακόµα και βασική επιλογή για τον Ισπανό τεχνικό του Ολυµπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ