2014-07-27 01:09:10
Φωτογραφία για Βαριά ποτά, βαριά τσιγάρα για την παρέα των τριών στο Ηράκλειο... [photos]
Μόνο ακουστά φαίνεται ότι είχαν το τελωνείο, τρία άτομα στο Ηράκλειο αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν εκατοντάδες λαθραία μπουκάλια ποτών και κοντά 3 κιλά καπνού.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί 32χρονος υπήκοος Αλβανίας και 43χρονη υπήκοος Ρουμανίας και 59χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας και τελωνειακού κώδικα.

Από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι, στις οικίες και σε οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, «καφενείο» ιδιοκτησίας της 24χρονης, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Από τους διενεργηθέντες ελέγχους, κατασχέθηκαν συνολικά 362 φιάλες λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών καθώς και 2.900 γραμ. καπνού αγνώστου προελεύσεως και επεξεργασίας, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.


Τα κατασχεθέντα είδη, βρέθηκαν σε οχήματα που χρησιμοποιούσαν, οι συλληφθέντες, στην οικία της 43χρονης και στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον κατασχέθηκαν, συνολικά πέντε οχήματα (τρία Ι.Χ.Ε και δύο Ι.Χ.Φ.) και ένα τρέιλερ τα οποία χρησιμοποιούταν ως χώροι αποθήκευσης και μεταφοράς των προς πώληση λαθραίων ποτών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΧΑΚΕΤ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΧΑΚΕΤ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ