2014-07-27 22:02:25
Φωτογραφία για ΠΟΥΛΙΔΟ : ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ...
Ο Άλαν Πουλίδο υποσχέθηκε σε δηλώσεις του πως πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα... πάντα γύρω από την υπόθεσή του.

Πλέον δεν υπάρχει ημέρα που το σίριαλ... Πουλίδο να μην φιγουράρει στα πρώτα θέματα των μεξικανικών ΜΜΕ.

Ο ίδιος ο παίκτης τοποθετήθηκε εκ νέου για το μέλλον του τονίζοντας πως... «για μένα και την ομάδα λέγονται και γράφονται πολλά. Τα περισσότερα δεν ισχύουν. Αυτό που μπορώ να πω για το μέλλον μου είναι πως σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα... Δεν μπορώ να πω ότι είναι σίγουρο πως θα μείνω στην Τίγκρες».

Παράλληλα ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος να φύγει για την Ευρώπη, όπως υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο Πουλίδο αφού δεν παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Β' ομάδας την Παρασκευή εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στην πρωτεύουσα της χώρας για να ταξιδέψει σε άγνωστο προορισμό. Αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Μεξικό υπήρχαν διαρροές, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ότι τα έχει βρει οριστικά σε όλα με τον Ολυμπιακό για να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα.


Για το ταξίδι του αυτό ο Πουλίδο τόνισε πως πήγε στην πρωτεύουσα για προσωπικές επαγγελματικές υποθέσεις. Αρνήθηκε πάντως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι έκανε. Όμως το μεγάλο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι Μεξικανοί και για το οποίο... ψάχνονται ακόμα, αφού ο Πουλίδο δεν είπε το παραμικρό πάνω σε αυτό, είναι γιατί εθεάθη στο αεροδρόμιο της πόλης με τους γονείς του και μέλη της οικογένειάς του και έχοντας οκτώ αποσκευές μαζί του.

Έφαγε πρωινό με την οικογένειά του στο αεροδρόμιο και στην συνέχεια βρέθηκε σε εστιατόριο με τον φίλο του Φρανσίσκο 'Μάζα' Ροντρίγκες.

Η Τίγκρες από την πλευρά της πέραν των τοποθετήσεων του προέδρου της (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) επισήμανε πως η τιμωρία του παίκτη που προβλέπει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα είναι κυρίως επειδή αρνήθηκε να μιλήσει με τη διοίκηση αλλά και τον προπονητή για τον ίδιο και τον σύλλογο καθώς και για το συμβόλαιό του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ