2014-07-28 03:26:52
Φωτογραφία για ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΗΤΤΑ ΜΕ... ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ! ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 *ΒΙΝΤΕΟ*
Σε έναν αγώνα που σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν ήταν χειρότερος από τη Λίβερπουλ, ο αγώνας έληξε με νίκη των Άγγλων 1-0, χάρη σε μία καραμπόλα από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Στάριτζ προσπάθησε να σουτάρει, του βγήκε... στραβοκλωτσιά, η οποία όμως κόντραρε στον Αμπιντάλ και έβγαλε τετ α τετ τον Στέρλινγκ με το Μέγιερι που έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο παρά τις πολλές αλλαγές του Μίτσελ, τόσο στο αρχικό σχήμα (σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Μίλαν) όσο και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς καλύτερη η εικόνα του Ολυμπιακού στο β' ημίχρονο, όταν και είχε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει το παιχνίδι, με κορυφαία στιγμή το τρομερό δοκάρι του Γκαζαριάν, αλλά και τη βολίδα του Σάμαρη στις καθυστερήσεις που απέκρουσε ο Τζόουνς.

Σε γενικές γραμμές αυτό που έλειψε από τον Ολυμπιακό ήταν το γκολ και ίσως η πίεση λίγο πιο ψηλά, πράγμα που είδαμε με την Μίλαν. Σήμερα η πίεση των παικτών του Ολυμπιακού σε αυτούς της Λίβερπουλ άρχιζε από κάποια μέτρα πιο πίσω. Με την προσθήκη των δύο μεταγραφών που αναμένουμε, συν τον Πουλίδο, ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα βελτιώσει την εικόνα του και επιθετικά.


Πολύ καλός και πάλι ο Ντοσεβί, από τους κορυφαίους ο Γκαζαριάν και θετικότατοι οι Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης. "Γλύκανε" το παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Nτομίνγκεζ. 

Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Χολέμπας εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ χρόνο συμμετοχής δεν πήραν οι Ρομπέρτο, Φουστέρ, Μπονγκ και Γιαταμπαρέ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Ρόρτζερς): Τζόουνς, Τζόνσον (62' Κέλι), Σκρτελ, Τουρέ (62' Κόατες), Ενρίκε (46' Ρόμπινσον), Τζέραρντ (62' Λούκας), Χέντερσον, Τσαν (46' Άλεν), Μάρκοβιτς (46' Κοουτίνιο), Στέρλινγκ (75' Άιμπ), Στάριτζ (75' Λάμπερτ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγκιερι, Σαλίνο (46' Ελαμπντελαουί), Παπαδόπουλος (63' Μανωλάς), Σιόβας (72' Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (46 Μαζουακού), Εντινγκά (63' Κασάμι), Μανιάτης (46 Σάμαρης), Ντοσεβί (72' Ντοσεβί), Σαβιόλα (46' Τσόρι), Γκαζαριάν (63' Κολοβός), Διαμαντάκος (71' Παπάζογλου)

Δείτε το γκολ της αναμέτρησης :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ