2014-07-28 09:58:13
Φωτογραφία για Δείτε τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα...
Κριός Τακτοποιήστε τις γραφειοκρατικές και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί οι εξελίξεις που έρχονται, απαιτούν απερίσπαστη την προσοχή σας. Βάλτε σωστές και υπεύθυνες προτεραιότητες. Οι σχέσεις σας με τους Τοξότες αλλάζουν άρδην και αποκτούν πιο ερωτικό χαρακτήρα. Μην βιαστείτε, όμως, να δεσμευτείτε σε μία περίεργη κατάσταση.

Ταύρος

 Η ανοδική πορεία των οικονομικών σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας βάλει σε τροχιά δημιουργίας, μετά από μία περίοδο στασιμότητας. Εμπιστευτείτε τους νέους σας συνεργάτες και επενδύστε στην ομαδικότητα. Προσοχή στις σπατάλες, ειδικά εκείνες που γίνονται χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Φυλάξτε χρήματα, γιατί θα τα χρειαστείτε.

Δίδυμος 

Αποφύγετε σήμερα τις συγκρούσεις, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ότι μόνο αυτές θα σας φέρουν την εκτόνωση που έχετε ανάγκη. Κάντε λίγη ακόμα υπομονή, μέχρι το έδαφος να γίνει πρόσφορο για μία πιο αποδοτική λύση. Σταθερά τα ερωτικά σας. Φαίνεται πως οι θυσίες σας το τελευταίο διάστημα έπιασαν επιτέλους τόπο.


Καρκίνος 

Η προκατάληψή σας εναντίον ενός συγκεκριμένου προσώπου σας οδηγεί σε λάθη που σίγουρα θα μετανιώσετε. Δώστε του ακόμη μία ευκαιρία και προσπαθήστε να κρατήσετε το μυαλό και τα μάτια σας ανοιχτά. Έντονες οι διαφωνίες στον εργασιακό χώρο που θα φέρουν στην επιφάνεια ένα βαθύτερο πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε το επικοινωνιακό σας προβάδισμα.

Λέων 

Η Αφροδίτη ελαφραίνει το κλίμα στον ερωτικό τομέα, και σας δίνει μπόλικες αφορμές να κάνετε επιτέλους την πολυπόθητη κίνηση που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας σ’ εκείνον που πρέπει. Οι ντροπές δεν έχουν θέση στην ψυχολογία σας σήμερα. Άνοδος στα επαγγελματικά σας. Μείνετε πιστοί σε ένα σχέδιο που έχετε ήδη καταστρώσει.

Παρθένος 

Λεπτές οι ισορροπίες στο πεδίο των φιλικών σας σχέσεων, γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε και κυρίως πώς το εκφράζετε. Μην μπλεχτείτε σε καυγάδες που δεν σας αφορούν άμεσα και δεν εξυπηρετούν κανέναν. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες με άτομα που δεν ξέρετε καλά. Κρατήστε πολλές επιφυλάξεις για να παραμείνετε ασφαλείς.

Ζυγός 

Η ασυνεννοησία θα προξενήσει σήμερα αρκετά προβλήματα τόσο στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, όσο και σ’ εκείνο των επαγγελματικών σας επαφών. Περιορίστε την επιπολαιότητα και τη βιασύνη σας. Μία νέα γνωριμία σας ανεβάζει ψυχολογικά και σας βοηθάει να υπερβείτε μερικά συναισθηματικά εμπόδια που σας άφησαν μερικές δυσάρεστες εμπειρίες από το παρελθόν.

Σκορπιός 

Καλύτερα να μην αναλάβετε περισσότερες δραστηριότητες απ’ όσες μπορείτε να φέρετε εις πέρας, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα δικαιώσει κανέναν. Η κλίση σας στην υπερβολή είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Εντάσεις φέρνει στην ερωτική σας σχέση ο Άρης, που όμως μπορείτε να διαχειριστείτε με σχετική άνεση.

Τοξότης 

Ο στόχος σας είναι συγκεκριμένος και καλύτερα να μην ενδώσετε σε προκλήσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν (όσο γοητευτικές κι αν φαίνονται). Δώστε προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν, την κατάλληλη στιγμή. Προτιμήστε την στάση σιωπής σε ένα λεπτό οικογενειακό ζήτημα. Δεν είναι ακόμα ώρα να τοποθετηθείτε.

Αιγόκερως 

Ησυχία επικρατεί στα επαγγελματικά σας, που σας δίνει την ευκαιρία να δουλέψετε πάνω σε ένα πρότζεκτ δικής σας επιλογής, χωρίς να καταπιαστείτε με υποχρεωτικές αγγαρείες. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας έξυπνα. Η έλξη που σας ασκούν οι Ταύροι δεν είναι όσο αθώα μοιάζει. Προσέξτε μην παρασυρθείτε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Υδροχόος 

Η ατμόσφαιρα στον επαγγελματικό χώρο είναι ηλεκτρισμένη, επομένως δεν είναι η καλύτερη στιγμή να φέρετε στο προσκήνιο άβολα ζητήματα που θα δυσχεράνουν κι άλλο το κλίμα. Κάντε υπομονή και αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις. Πρόοδος στα οικονομικά σας, που θα βουλώσει αρκετά κακοπροαίρετα στόματα. Μην επαναλάβετε απροσεξίες του παρελθόντος.

Ιχθύς 

Βρίσκεστε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός δύσκολου επαγγελματικού στόχου, αλλά η επαφή με ορισμένα άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά, ενδέχεται να σας πάει αρκετά βήματα πίσω. Απαλλαχθείτε (έστω προσωρινά) από αχρείαστες παρέες και τα πάντα θα κυλήσουν σωστά. Οι αριθμοί παίζουν σημαντικό ρόλο στο πρακτικό σας συμφέρον. Δώστε τους την πρέπουσα προσοχή.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ