2014-07-28 11:38:41
Φωτογραφία για Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Η κυβέρνηση να πατήσει πόδι στην Τρόικα
Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου προειδοποίησε ότι εάν δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας η οικονομία της Κύπρου θα... καταστραφεί λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να βγουν στο σφυρί οι περιουσίες του κόσμου.

Ο Μακαριώτατος σημείωσε ότι η Κυβέρνηση πρέπει να είναι αμείλικτη μόνο σε αυτούς που μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους αλλά δεν το πράττουν. Σε αυτούς, ωστόσο, που έχασαν τη δουλειά τους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους δεν είναι σωστό, όπως είπε να πωληθούν οι περιουσίες τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος έθεσε και θέμα της χρονικής στιγμής που πάει στη Βουλή το συγκεκριμένο νομοσχέδιο λέγοντας ότι έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει η κατάσταση και να υπάρξει ανάπτυξη.

Εν τω μεταξύ, ο Αρχιεπίσκοπος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την μεγάλη επένδυση στη Γεροσκήπου.

Σ' ότι αφορά το ενδιαφέρον επενδυτών για το Λήδρα Πάλας ο Μακαριώτατος αποκάλυψε ότι τον προσέγγισαν δύο με τρεις εταιρείας τις οποίες παρέπεμψε, όπως είπε στην Τουρκική κυβέρνηση για να εξασφαλίσουν τη σύμφωνο γνώμη της. Ο Αρχιεπίσκοπος καταλήγοντας ανέφερε ότι εάν δεν συντηρηθεί το Λήδρα Πάλας τότε σε λίγα χρόνια θα πρέπει να κατεδαφιστεί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ