2014-07-28 11:45:13
Φωτογραφία για Η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας συμμετέχει στην Παράσταση Διαμαρτυρίας των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας
Δείτε την ανακοίνωση: "Η Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας στηρίζει την κινητοποίηση των Εργαζομένων του... Νοσοκομείου Ιεράπετρας και συμμετέχει στην Παράσταση Διαμαρτυρίας που έχει αποφασίσει για σήμερα Δευτέρα, 28/7, στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Νοσοκομείο Ιεράπετρας παραμένει χωρίς παθολόγους και ουσιαστικά χωρίς παθολογική κλινική, ενώ καμιά κλινική δεν λειτουργεί πλήρως με το απαιτούμενο προσωπικό και προϋπολογισμό. Το ξήλωμα του οργανισμού του νοσοκομείου μας συνεχίζεται συστηματικά με τους αρμοδίους από τη μια να μεταθέτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο, και από την άλλη να προσπαθούν να μας παραπλανήσουν μιλώντας για δήθεν αναβάθμισή του οργανισμού επειδή διασφάλισαν την επίσκεψη ενός δερματολόγου και ενός ουρολόγου δυο φορές το μήνα.

Την ίδια στιγμή διαλύουν οριστικά τη χειρουργική κλινική με την απόφαση του κ. Μακρονικολάκη να αρπάξει το νεοδιορισμένο χειρουργό και προχωρούν τη διοικητική και οικονομική ενοποίηση των νοσοκομείων του νομού, που θα σημάνει την πλήρη εξάρτηση της λειτουργίας του νοσοκομείου Ιεράπετρας από τη διαχείριση των περιορισμένων πόρων και εφοδίων από την κεντρική διοίκηση των νοσοκομείων του νομού
. Θα δούμε, δηλαδή, να επεκτείνεται σε όλους τους τομείς λειτουργίας του νοσοκομείου αυτό που ζούμε τρία χρόνια τώρα με τους γιατρούς και το προσωπικό, που σταθερά και με γρήγορους ρυθμούς απομακρύνεται από την Ιεράπετρα για να καλύψει τις πράγματι μεγάλες ανάγκες του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου που και αυτό αιμορραγεί.

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας αρνούμαστε να αποδεχτούμε σα δεδομένη και αναπόφευκτη τη δραματική κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο της Υγείας. Απαιτούμε να απολαμβάνουμε πλήρεις υπηρεσίες Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας, όπως δικαιούμαστε. Ούτε τα επικοινωνιακά κόλπα των ιθυνόντων, ούτε οι ύπουλες μέθοδοι παραπλάνησης, ούτε οι κινήσεις αιφνιδιασμού μέσα στο καλοκαίρι μας πτοούν. Έχουμε μάθει, τρία χρόνια τώρα, να τα περιμένουμε και να τα αντιμετωπίζουμε.

Προειδοποιούμε όλους τους υπεύθυνους ότι θα μας βρουν και πάλι μπροστά τους στις νέες απόπειρες διάλυσης της τελευταίας Δημόσιας Υπηρεσίας που μπορούμε ακόμα να απολαμβάνουμε στο δήμο μας.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ"
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ