2014-07-28 12:29:55
Φωτογραφία για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! (PHOTOS)
Εξαιρετικές είναι οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ, κάτι που… πιστοποιήθηκε και στο ημίχρονο του φιλικού των δύο ομάδων στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/7) οι Πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετώπισαν τους «κόκκινους» της Αγγλίας, στο δεύτερο παιχνίδι του International Champions Cup, με τους Βρετανούς να παίρνουν τη νίκη 1-0 με τέρμα του Στέρλινγκ. Ωστόσο, οι δύο διοικήσεις των ομάδων, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, βρήκαν την ευκαιρία και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μαζί με τον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας, Πιέρ Ισά, συναντήθηκαν με τους Ρόμπι Φάουλερ, Τζον Χένρι, Μπιλ Χόγκαν και Κένι Νταλγκλίς, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους «κόκκινους» και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Άλλωστε, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και το προηγούμενο καλοκαίρι, στο Άνφιλντ, στο φιλικό που είχε διοργανωθεί από τον Στίβεν Τζέραρντ για την ενίσχυση του ιδρύματος και η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε δώσει το «παρών» με επικεφαλής τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ