2014-07-28 15:58:15
Φωτογραφία για Τετραμελής οικογένεια στον Πύργο ζει στο σκοτάδι
Χωρίς ρεύμα ζει εδώ και αρκετούς μήνες μια τετραμελής οικογένεια στην περιοχή του Πύργου. Το ανδρόγυνο προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει διακανονισμός στη ΔΕΔΔΗΕ, όμως δεν τα έχει καταφέρει. Την πρώτη φορά που έγινε διακοπή της ηλεκτροδότησης, η οικογένεια μπόρεσε να καταβάλλει ένα χρηματικό ποσό, όμως δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, στη συνέχεια.

Η οικογένεια της Αναστασίας Λάμπρου έχει δύο μικρά παιδιά. Πριν μερικούς μήνες πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα χωρίς ρεύμα. Τώρα και πάλι τον τελευταίο μήνα, ζουν το ίδιο μαρτύριο και ζητούν από τους αρμόδιους και την Πολιτεία να τους βοηθήσει με κάποιο τρόπο.

«Την πρώτη φορά μας έκοψαν το ρεύμα για τρεις μήνες. Ήταν Πάσχα και περάσαμε τις άγιες ημέρες χωρίς ρεύμα. Τώρα μας το έκοψαν εδώ και 35 ημέρες. Έχουμε περάσει από γραφεία βουλευτών, πολιτευτών του δημάρχου. Ο σύζυγός μου είναι πολλά χρόνια άνεργος και δεν βρίσκει δουλειά. Δεν ζητάμε βοήθεια από τον κόσμο, που έχει τα δικά του τα προβλήματα, αλλά να λύσουν το πρόβλημα οι αρμόδιοι» εξήγησε λέγοντας πως δεν θέλει να μετακυλήσει το πρόβλημα σε συνανθρώπους της που έχουν πιθανότατα και αυτοί τα δικά τους προβλήματα.


«Έχουμε δύο μικρά παιδιά και μείναμε δύο φορές χωρίς ρεύμα. Είμαστε άνεργοι και οι δύο. Πήγαμε με διακόσια ευρώ να κάνουμε διακανονισμό και ήθελα στην ΔΕΗ τετρακόσια ευρώ. Πήγαμε και πληρώσαμε τότε το νερό γιατί χρωστάμε και εκεί. Δεν έχουν φιλότιμο στη ΔΕΗ. Άφησαν και την άλλη τη γυναίκα στην Κρήτη να πεθάνει. Ενταχθήκαμε στο Κοινωνικό Τιμολόγιο όμως όταν μπήκαν τα χαράτσια δεν μπορούμε να πληρώσουμε» εξήγησε η γυναίκα ζητώντας να υπάρξει ευαισθησία και να βρεθεί κάποιος τρόπος να βοηθηθεί η οικογένειά της.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ