2014-07-29 10:43:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνέλαβαν γνωστό επιχειρηματία γιατί αμελούσε το σκύλο του
Η αδιαφορία γνωστού Πατρινού ο οποίος διαθέτει επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων - μία στην καρδία της πόλης και μία στην ανατολική πλευρά αυτής - τον οδήγησε να φεύγει από την έδρα της μιας εξ' αυτών με «βραχιόλια».

Η σύλληψη έγινε μέρα μεσημέρι με περιπολικό της αστυνομίας να σταθμεύει έξω από την επιχείρηση του πατρινού, οι αστυνομικοί να τον ρωτούν αν είναι ιδιοκτήτης ενός σκυλιού το οποίο είναι δεμένο σε χωράφι κοντά στην άλλη επιχείρηση που διαθέτει και όταν αυτός απάντησε καταφατικά τότε του έκαναν γνωστό πως συλλαμβάνεται και πως θα περάσει αυτόφωρο.

Τα βάσανα του ξεκίνησαν όταν μέλη φιλοζωικού συλλόγου της Πάτρας, κατ' επανάληψη πέρασαν από το σημείο που το συμπαθές τετράποδο ήταν δεμένο και διαπίστωσαν πως αυτό δεν ήταν ελεύθερο ούτε λεπτό στη διάρκεια της ημέρας, ενώ για σπίτι είχε ένα τσίγκο, γεγονός που προκάλεσε την υποβολή μήνυσης σε βάρος του ιδιοκτήτη του.

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα στο οποίο το κοινοποιήθηκε πως θα περάσει αυτόφωρο διαδικασία η οποία του στοίχησε 300 ευρώ και οδήγησε στον ορισμό τακτικής δικάσιμου αφού ζήτησε και πήρε αναβολή.

Πλήθος μηνύσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα τα μέλη της φιλοζωικής στην Πάτρα έχουν προβεί σε δεκάδες καταγγελίες στις αρχές, για πρόσωπα τα οποία είτε βασανίζουν, είτε εγκαταλείπουν είτε παραμελούν τα σκυλιά των οποίων είναι ιδιοκτήτες, ενώ έχουν υποβληθεί και πολλές μηνύσεις.

Πηγή: patrastimes
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ