2014-07-29 12:22:23
Φωτογραφία για ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ... ΒΟΣΕΝ
Ο Γέλεν Βόσεν παραμένει στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ φορ, σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα του βελγικού και ολλανδικού Τύπου μια ακόμα ομάδα προστέθηκε στον κατάλογο αυτών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη, οπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Ο λόγος για τη Φέγενορντ, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Γκρατσιάνο Πελέ και φαίνεται πως ο 26χρονος επιθετικός είναι στα πλάνα του ολλανδικού συλλόγου.

Ο Βόσεν, η περίπτωση του οποίου απασχολεί και τη Μίντλεσμπρο, έκανε και χθες νέες δηλώσεις μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό, δείχνοντας την προτίμησή του στους ερυθρόλευκους.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που κατακτά τίτλους και παίζει συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ» τόνισε ο επιθετικός της Γκενκ, ο οποίος περιμένει από τη διοίκηση της ομάδας του να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις για να πάρει μεταγραφή.

«Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει μια καλή πρόταση για τον Βόσεν» υποστήριξε από την πλευρά του ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, Χέρμπερτ Χούμπεν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ