2014-07-29 12:09:28
Φωτογραφία για Ο ασυνείδητος νταλικέρης έπινε μπύρες ενώ οι οδηγοί κινδύνευαν εν γνώση της αδιάφορης τροχαίας να χάσουν τη ζωή τους...
Αγαπητό tromaktiko,

Θα ήθελα να καταγγείλω ένα περιστατικό που συνέβη στον νεο ερινεο αιγειαλειας. σε εναν κομβο που στριβεις για ερινεο ειχε αραξει μια νταλικα με αποτελεσμα να μην εχεις ορατοτητα να στριψεις. επερνα τηλεφωνο την τροχαια αιγιου και οπως παντα δεν το σηκωναν.επικοινωνησα με την αστυνομια αιγιου και μου ειπαν να παρω το 100 της πατρας γιατι στην πατρα ανηκει ο νεος ερινεος.

πηρα το 100 κ μου ειπαν οτι θα  ερθουν.περασαν ενα τεταρτο, η τροχαια δεν ηρθε ποτε. το ενδιαφερον ειναι οτι ο νταλικερης ηταν τυχερος και ηρθε απο το καφενειο που ηταν διπλα και που ειχε κατσει να πιει μπυρες και ουζα, πριν ερθει η τροχαια. μιλησαμε στον νταλικερη και ηταν πολυ κουλ και αναισθητος.

Ξαναπηραμε την τροχαια και μας ειπε οτι δν ειχε ξεκινησει ακομα η τροχαια γιατι ειχε γινει ενα τροχαιο.μας ειπαν οτι εφοσον εφυγε ο νταλικερης δεν μπορει να γινει τιποτα . το συμπερασμα ειναι οτι με η τροχαια αιγιου δεν σηκωνει ποτε το τηλεφωνο, οτι ο νταλικερης ειχε σταθμεσει ετσι ωστε μπορουσε να γινει ατυχημα και οδηγουσε πιομενος.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ