2014-07-30 06:02:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Πυρκαγιά στο έλος της Αγυιάς - Πως προκλήθηκε
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα κοντά στο έλος της Αγυιάς στην Πάτρα.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και πεζοπόρο τμήμα, καθώς η περιοχή είναι ιδιαιτέρως δύσβατη και δεν μπορούσαν να πλησιάσουν τα μεγάλα οχήματα.

Στο σημείο κατέφθασε και συνεργείο της ΔΕΗ προκειμένου να παρέμβει και να κόψει το ρεύμα αν χρειαστεί ώστε να γίνει με όσο το δυνατόν ασφαλέστερα η κατάσβεση.

Τελικά, η πυρκαγιά τέθηκε λίγο αργότερα υπό μερικό έλεγχο.

Πως προκλήθηκε η πυρκαγιά

Σε βραχυκύκλωμα που προήλθε κατά πάσα πιθανότητα από καλλιεργητές οι οποίοι κλέβουν ρεύμα από τη ΔΕΗ απέδωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SB την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε στο έλος της Αγυιάς ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Ευθύμιος Γεωργακόπουλος. Ο κ. Γεωργακόπουλος είπε ότι για να μπορέσει να μπεί η Πυροσβεστική στο χώρο και να αρχίσει την κατάσβεση, προηγήθηκε η ΔΕΗ προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί και να μην υπάρχει κίνδυνος.

Η φωτιά έκαψε πέντε στρέμματα έκτασης με καλάμια. Η φωτιά έχει σβήσει αλλά στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ