2014-07-30 07:37:47
Φωτογραφία για Πολιτισμένοι-απολίτιστοι: Βρωμάει η είσοδος στην Εθνική Βιβλιοθήκη από ακαθαρσίες περιστεριών!
Αφόρητη είναι η μυρωδιά που επικρατεί στην είσοδο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, το ιστορικό κτίσμα της οποίας βρίσκεται επί της οδού Πανεπιστημίου Το μαρμάρινο πλάτωμα που υπάρχει εκεί που καταλήγουν οι αριστοκρατικές μαρμάρινες εξωτερικές σκάλες της έχει γίνει μαύρο από τις κουτσουλιές των περιστεριών που μαζεύονται εκεί.

Περαστικοί ταΐζουν τα περιστέρια με καλαμπόκι και άλλοι «φιλόζωοι» τους ρίχνουν καθημερινά τροφή. Εκεί τα περιστέρια αφήνουν τις ακαθαρσίες τους, με αποτέλεσμα τις μέρες που η θερμοκρασία στην Αθήνα ανεβαίνει κατακόρυφα, όλο το πλάτωμα να βρωμάει.

Ακόμα και οι τουρίστες που ανεβαίνουν τα εβδομήντα τουλάχιστον σκαλοπάτια προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά την αρχιτεκτονική του κτιρίου, κατεβαίνουν πάλι πίσω τρέχοντας χωρίς να βγάλουν φωτογραφίες, καθώς δεν μπορούν να σταθούν από τη δυσωδία.

Η Βιβλιοθήκη επικαλείται… έλλειψη πόρων προκειμένου να καθαρίσει την είσοδό της και ρίχνει το μπαλάκι στον Δήμο. Ζητάει μάλιστα ευθύνες και από τη Ζωοφιλική Εταιρεία που δεν συλλαμβάνει … τα περιστέρια να μην λερώνουν!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ