2014-07-30 18:18:30
Φωτογραφία για «ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ» ΤΗΣ Η ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ... (PHOTOS)
Τέλος στην καριέρα της βάζει μία από τις μεγαλύτερες πολίστριες της χώρας μας.

Η Σταυρούλα Αντωνάκου κρεμάει το σκουφάκι της μετά από 18 χρόνια πλούσιας και επιτυχημένης καριέρας με τον Ολυμπιακό, τον Εθνικό αλλά και την Εθνική Ελλάδας.

Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια στο Facebook, όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

Εφτασε η ωρα για το μεγαλυτερο αντιο της ζωης μου ως τωρα μετα απο 18 χρονια στις πισινες κ μια καριερα γεματη απο μεγαλες χαρες,επιτυχιες,αποτυχιες,λυπες,φιλιες,συγκρουσεις,αναγνωριση,απογοητευσεις,τιτλους,μεταλλια,προσωπικες διακρισεις!Σταματαω απ'την ενεργο δραση...

εχοντας ενα γεματο αγωνιστικο παρελθον τερματιζω την καριερα μου σαν παγκοσμια πρωταθλητρια-2 φορες πρωταθλητρια Ελλαδος-με 2 χαλκινα πανευρωπαικα μεταλλια νεανιδων- 2 ασημενια πανευρωπαικα γυναικων- 2 χαλκινα μεταλλια σε παγκοσμια κυπελλα- ολυμπιονικης- πρωτη σκορερ ολων των εποχων στην Α1 γυναικων,εχοντας την τιμη να εχω συνεργαστει με σπουδαιες συναθλητριες,σπουδαιους προπονητες κ σπουδαιους ανθρωπους.

Θα ειμαι παντα κοντα στον χωρο του γυναικειου πολο γιατι μου προσφερε απλοχερα τοσα υπεροχα πραγματα κ συναισθηματα,που στο μελλον ελπιζω να βοηθησω,εστω κ λιγο,ωστε αυτο το αθλημα να καταφερει να επιβιωσει κ να αναπτυχθει οπως του αξιζει.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ