2014-07-31 08:34:24
Φωτογραφία για Ποιός Ρομπίνιο; Ο Τζόελ Κάμπελ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό
Την ώρα που όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στην υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ρομπίνιο στον Ολυμπιακό, ένα άλλο σενάριο, με λιγότερη λάμψη αλλά πιο... ουσιαστικό εξελισσόταν παράλληλα για τους Πειραιώτες.

Ο βραζιλιάνος σταρ, που μονοπώλησε τα Ελληνικά και όχι μόνο πρωτοσέλιδα για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδος, τελικά όπως όλα δείχνουν δεν θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Όμως μια άλλη γνωστή περίπτωση για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσηςτου Ολυμπιακού, είναι πιθανό να δημιουργήσει εκ νέου ενθουσιασμό στους φίλους των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τζόελ Κάμπελ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αφού όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται στο φετινό ρόστερ της Άρσεναλ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Κοσταρικανός άσος παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε πολύ καλές ενφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, δεν θα μείνει στους «κανονίερηδες» που ψάχνονται να τον παραχωρήσουν, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ δεν δείχνει για την ώρα, να τον εμπιστεύεται για μια θέση στο ρόστερ.


Στην Αγγλία μάλιστα αναφέρουν ότι οι Λονδρέζοι αναζητούν ομάδαγια να τον παραχωρήσουν και σε περίπτωση που αυτό ισχύει, ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο για τον εκ νέου δανεισμό του, αφού στους πρωταθλητές Ελλάδας παρουσίασε σημαντική βελτίωση, κάτι που δεν παραβλέπει, ούτε ο παίκτης, ούτε και η ομάδα του.

Βέβαια, οι εμφανίσεις του σε Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ, έχουν τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως η Άρσεναλ δεν σκοπεύει να ξεπουλήσει τον παίκτη, ενώ δεν είναι καθόλου αρνητική να τον κρατήσει, μιας και υπάρχει πίστη στο ταλέντο και στην προοπτική περαιτέρω εξέλιξης που έχει.

Κατά τα άλλα, η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο καλά κρατεί στους Πειραιώτες, με τον Μεξικανό να δηλώνει έτοιμος να καταθέσει προσφυγή, προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Τίγκρες και ναμετακομίσει στην Ευρώπη. Από την άλλη, στον Ολυμπιακό, δηλώνουν σίγουροι πως, αργά ή γρήγορα, ο παίκτης θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Πάντως τις τελευταίες ώρες, προκύπτει ακόμα ένα θέμα, αφού στο κόλπο για την απόκτηση του Μεξικανού, έχει μπει «σφήνα» και η Πόρτο. Μάλιστα, τα μέσα της Πορτογαλίας μιλούν και για σοβαρό ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση 6 εκατ. ευρώ στην Τίγκρες για τον 23χρονο φορ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ