2014-07-31 13:21:17
Φωτογραφία για «Η ΣΕΤΤΗΛ δεν κλείνει αλλά αναβαθμίζεται…»
Την ανακοίνωση πως το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ δεν πρόκειται να κλείσει, αλλά αντιθέτως να αναβαθμισθεί και να... λειτουργήσει κανονικά, έκανε χθες το πρωί, κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής του απερχόμενου και νέου διοικητή στη ΣΕΤΤΗΛ, ο υποστράτηγος, Γενικός Διευθυντής του ΓΕΣ, Νείλος Χοσάδας, ο οποίος, κατέρριψε τις φήμες για πιθανό κλείσιμο του στρατοπέδου.

Χθες το πρωί, στο στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη τελετή παράδοσης – παραλαβής, παρουσία των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, ενώ στην τελετή παραβρέθηκαν συγγενείς των αξιωματικών αλλά και το προσωπικό του στρατοπέδου.

Ο απερχόμενος διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ, Δανιήλ Τσίκος, έδωσε χθες την «σκυτάλη», στον νέο διοικητή, αντιστράτηγο, Ιωάννη Ζαφείρη ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, στο στρατόπεδο, στο οποίο πριν από πολλά χρόνια είχε και ο ίδιος υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.


Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός, ο οποίος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στον νέο διοικητή ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Υποδιοικητής της Διοίκησης Κέντρου Εκπαίδευσης, Ταξίαρχος, Αχιλλέας Τσιπάρης, ο Διοικητής του ΚΕΑΤ, Θεόδωρος Λίγκρης, ο Διοικητής της 117 Π.Μ. Ανδραβίδας, Δημήτρης Τζουμεργκιώτης, o Διευθυντής Ασφάλειας και Τάξης Ηλείας, Κώστας Δίπλας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, Νίκος Στασινόπουλος, ο Υπολιμενάρχης Κατακόλου, Απόστολος Γκατζιός, η επικελευστής Λ.Σ., Δέσποινα Παπαδήμα και ο δασάρχης Πύργου, Παναγιώτης Λάττας.

Δεν κλείνει το στρατόπεδο

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης – παραλαβής, ο Γενικός Διευθυντής του ΓΕΣ, υποστράτηγος, Νείλος Χοσάδας, σε δηλώσεις του στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» τόνισε πως η ΣΕΤΤΗΛ, δεν πρόκειται να κλείσει αλλά αντιθέτως υπάρχουν ήδη συζητήσεις στο Αρχηγείο του ΓΕΣ, για την αναβάθμισή του και την ενίσχυσή του.

«Η ΣΕΤΤΗΛ όχι μόνο δεν θα κλείσει αλλά να είστε σίγουροι ότι και θα αναβαθμισθεί και θα πάει ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν σκέψεις για την αναβάθμιση της σχολής όσον αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι», τόνισε ο κ. Χοσάδας, καταρρίπτοντας έτσι τις όποιες φήμες, για κλείσιμο στο στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ.

Παράλληλα ο Γενικός Διευθυντής του ΓΕΣ, ευχήθηκε στον νέο διοικητή καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον καινούργιο διοικητή να είναι καλότυχος κατά πρώτο λόγο, να συνεχίσει το έργο που αφήνει ο καθ’ όλα άξιος απερχόμενος διοικητής, ο αντισυνταγματάρχης Τενχικού, Δανιήλ Τσίκος και να κάνει ένα σκαλοπάτι παραπάνω να ανεβάσει τη σχολή ακόμα πιο πάνω», τόνισε.

Να σημειωθεί πως λίγο αργότερα, παρατέθηκε δεξίωση στο χώρο του στρατοπέδου προς τιμήν του απερχόμενου και νέου διοικητή.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ