2014-08-01 16:52:06
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία γιόρτασε τα 20 χρόνια ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος Μολάων «Οι Μύλοι» στους Μολάους
Με μεγάλη επιτυχία γιόρτασε ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος Μολάων «ΟΙ ΜΥΛΟΙ» τα εικοστά του γενέθλια, την Πέμπτη 24/07 στο χώρο του ΕΠΑΛ Μολάων 20 χρόνια «ΜΥΛΟΙ», 20 χρόνια προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Η δασκάλα και Πρόεδρος του Συλλόγου, Κα Φανή Κολλιάκου , πάντα μαζί με τους μαθητές της, ταξίδεψαν για μία ακόμα φορά το κοινό σ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας, μέσα από τους ελληνικούς χορούς και την ελληνική παραδοσιακή μουσική που με τόσο μεράκι υπηρετούν χρόνια τώρα.

Ενδιάμεσα στις χορευτικές ομάδες, παρεμβαλλόταν θεατρικό δρώμενο το οποίο κατέληξε σε παραδοσιακό στρώσιμο νυφικού κρεβατιού, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Νικολέττας Καρυτσιώτη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της χορευτικής ομάδας ελληνικών παραδοσιακών χορών της «Ελληνικής Κοινότητας της Πάρμα και Ρέτζιο Εμίλια», και της ελληνικής κοινότητας του Μιλάνο Ιταλίας, με το δάσκαλό τους και πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας της Πάρμα και Ρέτζιο Εμίλια, Ζαχαρία Κρυπωτό. Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση αντιπροσωπεία από την Ιερά πόλη του Μεσολογγίου αποτελούμενη από τους κυρίους: Νίκο Πλακίδα, Δημήτρη Καρατσόλη, Μάκη Αυγέρη και Θάνο Κώτση. Με τις επιβλητικές φορεσιές τους, αλλά και το θρηνητικό τραγούδι προς τιμήν του Μάρκου Μπότσαρη, κέρδισαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος Μολάων « ΟΙ ΜΥΛΟΙ» και τα παιδιά του, πιστοί στην παράδοση, τα βράδυ της Πέμπτης έστειλαν ένα ακόμα ελπιδοφόρο μήνυμα προόδου και πολιτιστικής συνέχειας.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ