2014-08-02 07:07:15
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Βόρειο Αιγαίο με βελτίωση από το μεσημέρι και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, περιμένουμε το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση και τοπικά στο Κρητικό ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση και στο Νότιο Ευβοϊκό ασθενείς και τοπικά βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν στα γύρω ορεινά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ανατολικά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ