2014-08-02 12:33:03
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!
Στις 22:00 ώρα Ελλάδας ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να πάει στο Μαϊάμι.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν το πιο σοβαρό τεστ στο ICC, καθώς η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα, αλλά μια εκ των πλουσιότερων του πλανήτη. Όποιος και να είναι, πάντως, ο αντίπαλος, ο Θρύλος θα προσπαθήσει να κερδίσει, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο, όπως μας έχει συνηθίσει στο τουρνουά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Φορτούνης.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης των ερυθρόλευκων δεν ήταν έτοιμος και δεν αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά έχει κάνει μερικές προπονήσεις με την Καϊζερσλάουτερν, οπότε βρίσκεται σε ένα σχετικά καλό επίπεδο.

Ο Μίτσελ τον χρησιμοποιούσε τόσο ως «οκτάρι» όσο και ως «δεκάρι». Στην πρώτη περίπτωση είχε το νου του και στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ στη δεύτερη, το βάρος έπεφτε κυρίως στην επίθεση. Ο Φορτούνης ξέρει πολύ καλά, πάντως, τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που αγωνιστεί και μάλιστα ανυπομονεί για αυτό!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ