2014-08-02 13:11:56
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ « TCF Bank Stadium» ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΙΤΙ
Σε πολύ άσχημη κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου TCF Bank Stadium, εκεί όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Έντονα είναι τα παράπονα της Σίτι για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου που πρόκειται να φιλοξενήσει τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους, το βράδυ του Σαββάτου (2/8) στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μόλις αντίκρισαν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στράφηκαν στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Σεν Πολ για την προπόνησή τους, ενώ έντονος προβληματισμός υπάρχει και στον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο τεχνικός των «πολιτών», σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών για τους ποδοσφαιριστές.

«Θα είναι κάτι περισσότερο από πρόβλημα. Νομίζω πως αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε κανονική κατάσταση για να παίξεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και κατέληξε: «Είναι μεγάλο ρίσκο για τους παίκτες, που μπορεί να τραυματισμού είτε στα γόνατα, είτε στους αστραγάλους. Ελπίζω πως θα καταφέρουν οι ιθύνοντες του Σταδίου να βελτιώσουν λίγο την κατάσταση. Όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύ δύσκολο να παίξει κανείς ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ