2014-08-03 12:58:38
Φωτογραφία για Aναγνώστης υπέρ της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας
Κ. Μητσοτάκη, κ. Σαμαρά, κ.Βενιζέλο και οι υπόλοιποι της κυβέρνησης παραδεχτείτε το λάθος σας! Κάνατε ένα τεράστιο λάθος καταργώντας τη Δημοτική Αστυνομία και τώρα προσπαθείτε να το σώσετε με διάφορες πατέντες και αλχημείες!!Αστυνομικοί,Δήμαρχοι όλοι αντιδράσανε εντονότατα αλλά δεν εισακούστηκαν!!

Πολιτικό ένστολο προσωπικό της ΕΛΛΑΣ θέλετε να τους κάνετε!!Απίστευτο πραγματικά να βγαίνουν ένστολοι κ άοπλοι στους δρόμους!!Τρομερά επικίνδυνο αυτό που κάνετε!!Θα χαθούν ζωές!!!

Κ τώρα λέτε θα κάνουν σχεδόν τα ίδια με πριν τα μισά άτομα!!Μα πώς είναι δυνατόν??Λογική δεν υπάρχει??Μία υπηρεσία που όπως ισχυριστήκατε δεν δούλευε καλά τώρα θα δουλέψει με τα μισά άτομα κ απλά ένα γκλομπ και χειροπέδες??Δεν γίνεται αυτό!!

Κ πώς είναι δυνατόν σε περιοχές όπου υπηρετούσαν κάποιοι να μην δημιουργήθηκαν θέσεις κ να αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν κ να μην υπάρχει δημοτική αστυνόμευση?


Κ τα παιδιά που έφυγαν από τα σπίτια τους κ είναι απλήρωτα κ έχουν υπέρογκα ενοίκια γιατί δεν τους δίνετε το δικαίωμα να επιστρέψουν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα??

Για μια φορά παραδεχτείτε το λάθος σας και δώστε τους το δικαίωμα επιστροφής στον τόπο τους όσοι επιθυμούν και δημιουργήστε μία Δημοτική Αστυνομία σύμφωνα με τα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΌΤΥΠΑ που θα κάνει σωστά τη δουλειά της και όχι ένα ένστολο ΠΟΛΙΤΙΚΟ προσωπικό γιατί αυτό μόνο σύγχυση θα δημιουργήσει και θα θρηνήσουμε σίγουρα θύματα!!!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ