2014-08-03 21:48:10
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ... ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Στον Ολυμπιακό υπάρχει μετά το φιλικό με τη Μάντσεστερ Σίτι μεγάλη ικανοποίηση για την εικόνα παικτών όπως οι Διαμαντάκος και Αβραάμ αλλά και για την στήριξη της ομογένειας στην ομάδα.

Τα οφέλη από το ματς με την πρωταθλήτρια Αγγλίας για τον Ολυμπιακό ήταν αρκετά. Ένα άκρως θετικό στοιχείο και το πιο σημαντικό είναι όμως πως ο Διαμαντάκος εξελίχθηκε με τα 3 γκολ του στο τουρνουά των ΗΠΑ ως ο πιο αξιόπιστος φορ της φετινής προετοιμασίας για τους ερυθρόλευκους. Μία ακόμα σπουδαία παράμετρος είναι πως ο νεαρός Έλληνας επιθετικός παραμένει -παρά τα πολλά συγχαρητήρια που δέχθηκε από τον Μίτσελ και τους συμπαίκτες του- απόλυτα προσγειωμένος και αποφασισμένος να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Κάτι που όπως όλα δείχνουν θα το καταφέρει. Στο Λιμάνι κρατούν και τα ιδιαίτερα καλά δείγματα γραφής και άλλων Ελλήνων παικτών και ειδικά του Αβραάμ, του Σάμαρη αλλά και του Μανιάτη.Άλλωστε και η διοίκηση του Ολυμπιακούέμεινε πολύ ικανοποιημένη, κάτι που φαίνεται και από το τηλεφώνημα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Μίτσελ για να του μεταφέρει τα θερμά του συγχαρητήρια και την πίστη του σε αυτόν και την ομάδα και την δουλειά που γίνεται.


Στο αγωνιστικό σκέλος η κατάσταση του τραυματία Σιόβα θα εκτιμηθεί ξανά (πιθανότατα την Κυριακή) για να ξεκαθαριστεί οριστικά το πρόβλημα που έχει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Από εκεί και πέρα όμως οι ερυθρόλευκοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου τους στις ΗΠΑ. Το δυναμικό παρών που έδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και στα τρία γήπεδα όπου αγωνίστηκε η ομάδα δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Φίλαθλοι όλων των ηλικιών φόρεσαν τα... ερυθρόλευκα»και γέμισαν το BMO Field, το Soldier Field και το TCF Bank Stadium.

Το κλίμα άριστο, με τα συνθήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και το τραγούδι να μην σταματά λεπτό. Δεν ήταν λίγες μάλιστα οι φορές που όσοι ήταν στα γήπεδα αυτά, εντυπωσιάστηκαν τόσο από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο λαός του Ολυμπιακού, που έβγαζαν τις φωτογραφικές τους μηχανές έτσι ώστε να κρατήσουν τις όμορφες αυτές ποδοσφαιρικές στιγμές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ