2014-08-05 11:30:05
Φωτογραφία για Συνάντηση-Ενημέρωση Στρατιωτικών στο Κιλκίς
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει Συνάντηση-Ενημέρωση Στρατιωτικών, την Παρασκευή 8 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ., στη συνάντηση-ενημέρωση θα λάβει μέρος και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών κ. Ανέστης Τσουκαράκης.

Το βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι η πλήρη και ορθή ενημέρωση των στρατιωτικών για απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο Ν.4093/2012 (μνημόνιο ΙΙΙ). Θα αναλυθεί η απόφαση, οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από τους στρατιωτικούς, ποιες οι αντιδράσεις τους Υπουργείου Οικονομικών και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις. Τέλος θα δοθούν απαντήσεις για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν και τι όχι οι στρατιωτικοί, προκειμένου να διασφαλιστεί η υλοποίηση της απόφασης.

Μετά την ενημέρωση θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης με τους παραβρισκόμενους και επίλυση όλων των αποριών των στρατιωτικών. 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ