2014-08-05 12:29:09
Φωτογραφία για 3 τρόποι για να έχεις χώρο στο σπίτι σου!
Είτε είσαι φοιτήτρια, είτε νιόπαντρη είτε απλά έχεις μικρό σπίτι δες τι μπορείς να κάνεις για να εξοικονομίσεις χώρο και να αποθηκεύσεις όλα εκείνα τα αντικείμενα που δε χρησιμοποιείς συχνά.

Βρες όμορφα κουτιά αποθήκευσης

Σε κανέναν δεν αρέσει η ακαταστασία ή τα άσχημα κουτιά αποθήκευσης. Για να αποθηκεύεις πράγματα που έχουν αρχίσει να σου σπάνε τα νεύρα και δε χρησιμοποιείς καθημερινά ψάξε και βρες όμορφα κουτιά αποθήκευσης ή τρόπους αποθήκευσης που ταιριάζουν με το υπόλοιπο ντεκόρ σου. Μία βαλίτσα (σαν αυτή της φωτογραφίας) είναι τέλεια και για ταξίδια και για αποθήκευση.

Βρες κρυψώνες

Ένας δεύτερος τρόπος αποθήκευσης είναι να χρησιμοποιήσεις μέρη που δε φαίνονται. Για πράγματα, όπως είναι τα χειμερινά παλτό και τα πλεκτά, που δε χρειάζεσαι για αρκετούς μήνες, μπορείς να τα κρύψεις κάτω από το κρεβάτι τοποθετώντας τα σε ειδικές σακούλες. Και δε προστατεύονται μόνο από τις σκόνες, τη μούχλα και τις άσχημες μυρωδιές αλλά αφήνουν και τους υπόλοιπους χώρους ελεύθερους.

Θέσε προτεραιότητες

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στρατηγική όταν οργανώνεις τους χώρους αποθήκευσής σου. Πράγματα που χρειάζεσαι συχνά καλό είναι να αποθηκεύονται σε εύκολα προσβάσιμα σημεία. Πράγματα που χρησιμοποιείς σπάνια μπορείς να τοποθετήσεις σε χώρους που δε χρειάζεται να είναι μόνιμα προσβάσιμοι.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ