2014-08-06 05:02:04
Φωτογραφία για Το νεσεσέρ της παραλίας! Tα προϊόντα που θα χρειαστείς...
Λαμβάνοντας υπόψιν την ζέστη των τελευταίων ημερών,νομίζουμε πως ήρθε η ώρα να ψωνίσεις το μικρό νεσεσέρ για την παραλία το όποιο θα περιέχει λίγα.. αλλά πολύ σημαντικά προϊόντα αν θες να δείχνεις περιποιημένη και ανανεωμένη.

Ειδικότερα αν κάνεις τα πρώτα μπάνια με το αγόρι σου και δεν θέλεις να είσαι τελείως άβαφη, τότε μερικά beauty products θα σε βοηθήσουν να δείχνεις φυσική και όμορφη!

1.Ποτέ-μα ποτέ- μην ξεχνάς το αντηλιακό! Δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια, παραλία και αντηλιακή προσώπου πάνε μαζί. Τώρα αν θες να βάλεις foundation στην παραλία…μην το κάνεις. Προτίμησε να πάρεις μία αντηλιακή με χρώμα 2 σε 1 δηλαδή!

2. Ένα άρωμα πάντα χρειάζεται! Μύριζε ωραία και στη παραλία βάζοντας λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου καλοκαιρινό άρωμα!

3.Μην ξεχάσεις ένα προϊόν για τα μαλλιά. Τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση για αυτό ένα ειδικό σπρέι θα τα προστατεύσει από τον ήλιο!

4.Λίγη μάσκαρα επιτρέπεται. Δώσε λίγο ένταση στο βλέμμα σου με μία αδιάβροχη μάσκαρα που θα διαρκέσει αρκετά πολύ.

5.Ένα απαλό lipgloss με απαλή σύνθεση και χρώμα είναι ιδανικό. Μην βάλεις το φλογερό κόκκινο κραγιόν σου στην παραλία αλλά προτίμησε ένα απαλό γυαλιστερό lipgloss με πλούσιο άρωμα!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ