2014-08-06 04:54:05
Φωτογραφία για Δείξε πιο αδύνατη στις φωτογραφίες με 5 φοβερά κόλπα!
Όλοι αγαπάμε τις selfie φωτογραφίες, ειδικά τώρα που είναι πιο πολύ στην μόδα από ποτέ άλλωστε...Ωστόσο, το μόνο κακό με την κάμερα είναι πως δεν κρύβει ποτέ τις ατέλειές σου, αλλά συνήθως προσθέτει. Εμείς, λοιπόν, ρωτήσαμε, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά tricks τα οποία θα σε βοηθήσουν να φαίνεσαι με το μακιγιάζ σου πιο αδύνατη. 

Ετοιμάσου για τέλειες selfie φωτογραφίες και όχι μόνο.

1.Τόνισε τις γωνίες του προσώπου σου με bronze make up. To bronze θα βοηθήσει να φανεί το δέρμα σου περίπου δύο τόνους πιο σκούρο και για το λόγο αυτό θα τονίσεις έτσι το σαγόνι σου και θα φανείς πιο αδύνατη.

2. Δημιούργησε ένα φυσικό τόξο στα φρύδια σου. Τα φρύδια είναι το χαρακτηριστικό που πλαισιώνει το πρόσωπό σου και πρέπει να τα φροντίζεις ιδιαίτερα. Ρώτα την αισθητικό σου για το σχήμα που θα τους δώσεις και αν πρέπει να τα βάφεις πολύ ή λίγο.

3.Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους με ένα concealer. Ειδικά για εσένα που έχεις στρογγυλό πρόσωπο, καταλαβαίνεις πως κύκλος μέσα στον κύκλο δεν πάει. Για το λόγο αυτό εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους σου με ένα concealer και δώσε λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια ώστε να φανείς φρέσκια και λαμπερή και στη φωτογραφία σου.


4.Φυσικά μην ξεχάσεις το περίγραμμα χειλιών σου. Όσο πιο μεγάλα φαίνονται τα χείλη σου τόσο πιο πολύ θα τραβάνε την προσοχή στην φωτογραφία. Προτίμησε το περίγραμμα να προσθέτει όγκο στα χείλη σου προς τα κάθετα και όχι προς τα οριζόντια. Επέλεξε δηλαδή να μην φαίνονται τα χείλη σου «φαρδιά» αλλά juicy.

5. Τέλος, καλύτερα απέφυγε το ροζ ρουζ στα μάγουλα σου αφού θα τα τονίσει περισσότερο κάτι το οποίο θα φαίνεται λιγότερο ωραίο όταν χαλογελάς πλατιά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ