2014-08-06 08:37:08
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΝΕΑ... ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία Νέων και Εφήβων του Ολυμπιακού στα Χάνια του Πηλίου, με τους ερυθρόλευκους να δουλεύουν καθημερινά σκληρά και σωστά, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι όπως πρέπει στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο τμημάτων.

Μαζί με το τμήμα κάτω των 20 ετών όμως υπάρχουν και δύο νέα πρόσωπα που προπονούνται, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Ο ένας είναι γνωστός, χωρίς όμως ακόμα να έχει διαρρεύσει το όνομά του και ο λόγος για έναν Παραγουανό επιθετικό. Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο πρόσωπο, το όνομα του οποίου επίσης δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Ο λόγος για έναν Αυστραλό μεσοεπιθετικό ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε ομάδα της Αγγλίας. Αμφότεροι προπονούνται από την πρώτη ημέρα που έχει πάει ο Ολυμπιακός στα Χάνια του Πηλίου και ο τεχνικός των Νέων, Βασίλης Βούζας, τους τσεκάρει.


Το μόνο σίγουρο για τους δύο πιτσιρικάδες είναι πως θα συνεχίσουν να προπονούνται με το τμήμα κάτω των 20 ετών του Ολυμπιακού για όσες ημέρες οι ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται στο Πήλιο για την προετοιμασία τους. Έτσι ώστε να βγάλει μία ολοκληρωμένη άποψη ο Βασίλης Βούζας για την αξία των δύο ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια να δώσει τις απαραίτητες εισηγήσεις στη διοίκηση και σε περίπτωση που αφήσουν καλές εντυπώσεις να αποκτηθεί ένας από τους δύο ή και δύο, αλλιώς να ψάξουν να βρουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ