2014-08-06 09:35:18
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ!
Ταξίδι στην Αγγλία για... χάρη του Κώστα Μήτρογλου εμφανίζεται να πραγματοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Τραμπζονσπορ, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Φούλαμ.

Σε όλα τα... μέτωπα «χτυπάει» τις τελευταίες ημέρες η Τραμπζονσπόρ, που εμφανίζεται έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους για να κάνει δικό της τον «πιστολέρο».

Μπορεί πρόσφατα να ανακοίνωσε την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόσο, όμως η τουρκική ομάδα θέλει και έναν δεύτερο επιθετικό, με τον 26χρονο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να είναι ο εκλεκτός. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Τύπος της χώρας, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ταξίδι του διευθύνοντα συμβούλου της «Τραμπ», Μπουράκ Γκιουρντάλ ,στην Αγγλία για να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ιθύνοντες της Φούλαμ.

Η πρόταση που έγινε φαίνεται πως αφορούσε σε δανεισμό του Μήτρογλου, με την εναλλακτική σε περίπτωση που «ναυαγήσει» οριστικά να είναι ο Σλιμανί.

Την ίδια στιγμή πάντως άλλα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρουν πως ούτε η Μπεσίκτας έχει παρατήσει την περίπτωση του «Μητρογκόλ», επιδιώκοντας τον δανεισμό του με οψιόν στα 8 εκατ. ευρώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ