2014-08-06 09:36:39
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας...
Κριός Μην τα βάζετε με όσους θέλουν το καλό σας, ακόμη κι αν το επιδιώκουν με εντελώς λανθασμένο τρόπο. Κάντε υπομονή, Κριοί, και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένοι. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετές θυσίες που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε έναν μακροχρόνιο στόχο.

Ταύρος

Η σύγκρουση με ένα άτομο του στενού σας κύκλου θα σας κάνει περισσότερο καλό παρά κακό, αφού θα σας ταρακουνήσει όσο χρειάζεται, για να πάρετε μερικές γενναίες αποφάσεις που αναβάλλατε για πολύ καιρό. Δώστε έμφαση στις πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας από σπόντα. Περιέχουν πολύ μεγάλες δόσεις αλήθειας.

Δίδυμος

Η Αφροδίτη επαναφέρει στη ζωή σας τον ρομαντισμό που είχε χαθεί το τελευταίο διάστημα και σας βοηθάει να εμπλακείτε στο ερωτικό παιχνίδι με μεγαλύτερη θέρμη απ’ ό, τι συνήθως. Μείνετε πιστοί στις αρχικές σας θέσεις, σε ό, τι αφορά ένα περίπλοκο επαγγελματικό ζήτημα. Η σταθερότητά σας θα παίξει τώρα πολύ σημαντικό ρόλο.


Καρκίνος

Η επαγγελματική σας εξέλιξη θα εκπλήξει ακόμα κι εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε να σας φουσκώσει τα μυαλά. Κρατήστε καλούς συμμάχους γιατί θα σας χρειαστούν σύντομα. Ηρεμία στα οικογενειακά σας, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αναταραχών. Διατηρήστε τους τόνους σε χαμηλά επίπεδα, για το καλό όλων.

Λέων

Η υπομονή σας στον ερωτικό τομέα επιτέλους ανταμείβεται με θεαματικό τρόπο. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από τους πάσης φύσεως πειρασμούς και όλα θα πάνε καλά. Προσοχή στον ανταγωνισμό, ειδικά όσο αυτός εκφράζεται σε επαγγελματικό επίπεδο. Συνεργαστείτε με όσους ζητήσουν τη βοήθειά σας, αλλά μην προδώσετε τα μυστικά σας σε κανέναν.

Παρθένος

Η συγκυρία σας φέρνει πιο κοντά σε έναν φίλο που απομακρύνθηκε απότομα απ’ τη ζωή σας, και καλά θα κάνετε να εξαντλήσετε κάθε πιθανότητα αποκατάστασης των σχέσεών σας. Οι δεύτερες ευκαιρίες δεν είναι όσο κακές νομίζετε. Ηρεμία φέρνει ο Δίας στις συναδελφικές σας σχέσεις, δίνοντάς σας τον χρόνο που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με την ουσία.

Ζυγός

Μια μέρα μακριά απ’ τις τυπικές σας υποχρεώσεις δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου, Ζυγοί. Χαρίστε στον εαυτό σας λίγη ξεκούραση και απομακρύνετε (έστω προσωρινά) όσους σας προκαλούν σύγχιση. Η σχέση σας με τον χρόνο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα. Φροντίστε να πείτε τις κατάλληλες κουβέντες την κατάλληλη στιγμή.

Σκορπιός

Μερικές φορές, η βοήθειά μας πρέπει να παρέχεται προτού ζητηθεί, για να έχει το αντίκτυπο που πρέπει. Σήμερα Σκορπιοί, όλα δείχνουν πως πρέπει να παρακάμψετε τον εγωισμό σας και να φανείτε ως οι ανώτεροι της υπόθεσης. Προσοχή στην ασυνεννοησία που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο. Μην την αφήσετε να βάλει φρένο στις διεκδικήσεις σας.

Τοξότης

Ο Δίας σας χαρίζει το θάρρος που σας έλειπε και σας ωθεί προς έναν στόχο που, μέχρι πρόσφατα, θεωρούσατε ακατόρθωτο. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές των στενών σας φίλων και συνεργατών, ειδικά των Αιγόκερων. Σταθερά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, χωρίς ευχάριστες ή δυσάρεστες εκπλήξεις. Μείνετε προσηλωμένοι στα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Σκεφτείτε διπλά προτού εκστομίσετε βαριές κουβέντες σήμερα, ειδικά σε άτομα που δεν πρόκειται να τις ξεχάσουν εύκολα. Πάρτε μια ανάσα, αποφύγετε τις ακρότητες και υιοθετήστε την πιο διπλωματική λύση. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας, που βελτιώνει τη σχέση σας με ορισμένα πρόσωπα εξουσίας. Μην επαναπαυθείτε, όμως, στο θετικό αυτό κλίμα.

Υδροχόος

Έχει έρθει η ώρα να βάλετε κάτω ένα λεπτό ζήτημα που αφορά τα ερωτικά σας και να το επιλύσετε οριστικά, εφόσον θέλετε να διατηρήσετε ανέπαφη μία σχέση και όχι να την καταδικάσετε. Μη στέκεστε σε εγωισμούς περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Ο Κρόνος διευρύνει τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Εκμεταλλευτείτε μια τολμηρή ευκαιρία.

Ιχθύς

Δώστε περισσότερη έμφαση στις οικογενειακές σας σχέσεις, Ιχθύες, και μην αφήσετε τα επαγγελματικά σας να απορροφήσουν όλη σας την προσοχή. Το συναισθηματικό διακύβευμα είναι μεγαλύτερο από το πρακτικό/ οικονομικό. Η κοινωνική σας ζωή διευρύνεται, και μια νέα γνωριμία έρχεται για να δώσει νέα πνοή στα ερωτικά σας. Αποφύγετε, ωστόσο, τις μεγάλες δηλώσεις προς το παρόν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ