2014-08-06 11:54:33
Φωτογραφία για ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ... ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά συνεχίζει να αναζητάει στη μεταγραφική αγορά ο Ολυμπιακός.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί και που έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους είναι δεκάδες και στη διοίκηση μελετούν κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Άλλωστε, το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ έχει ολοκληρωθεί και μένουν λίγες κινήσεις.

Γι’ αυτό και η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική, ώστε να αποδειχθεί και η καλύτερη δυνατή. Άλλωστε, η απόκτηση φορ έχει μπει σε άμεση προτεραιότητα στον Ολυμπιακό.

Τα ονόματα που... «παίζουν» είναι πολλά. Μήτρογλου, Βόσεν, Γκουιντέτι, Νιάνγκ είναι κάποιοι από αυτούς και ο κάθε ένας «παίζει» με διαφορετικές πιθανότητες, χωρίς να αποκλείεται η τελική επιλογή να αφορά παίκτη το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως δεν έχουν την ίδια άνεση χρόνου που είχαν πριν 20 μέρες, όταν είχαν ολοκληρώσει τις περισσότερες μεταγραφές. Άλλωστε, έχουμε μπει στον Αύγουστο, οι επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα αρχίζουν σε λιγότερες από 20 μέρες, ενώ σε περίπου ένα μήνα αρχίζει και το Τσάμπιονς Λιγκ και για να είναι έτοιμος ο επιθετικός σε αυτά τα παιχνίδια, θα πρέπει να έχει έρθει νωρίτερα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ