2014-08-06 14:44:18
Φωτογραφία για «O ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΙΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ» ΚΑΙ ΟΙ... ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ! (PHOTO)
Mεγάλο αφιέρωμα κάνει η ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.com" στον... Σπαρτιάτη δήμιο της Μίλαν -όπως τον αποκαλεί-, Δημήτρη Διαμαντάκο.

"Το παρατσούκλι Σπαρτιάτης για τη φυσική δύναμη του 1,85 μ και 82 κιλά Διαμαντάκου που όπως ένας Σπαρτιάτης παλεύει πάντα για ν'αποκτήσει αυτά που θέλει! O παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής U-21, είναι ένα... πάντσερ!

Με ερυθρόλευκη καρδιά, γεννήθηκε στον Πειραιά, ανέκαθεν οπαδός της "ερυθρόλευκης", έπαιξε στην άλλη ομάδα της περιοχής τον Ατρόμητο. Στα 16 του πήγε στον Ολυμπιακό και έμεινε 3 χρόνια στην ομάδα των νέων. Τη σεζόν 2012-13 πήγε δανεικός στον Πανιώνιο και μετά στον Άρη με τις συνολικές  παρουσίες να φτάνουν τις 21 χωρίς να σκοράρει όμως.Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη μέχρι που επέστρεψε στον Ολυμπιακό και πάλι.

Στο guinness cup που έλαβε χώρα στην Αμερική ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες και σκόραρε τόσο κατά της Μίλαν, όσο και κατά της Μάντσεστερ Σίτι, 2 φορές μάλιστα σαν αληθινός.. μπόμπερ! 


Η τιμή του στο μεταγραφικό παζάρι; 600.000 ευρώ για τον νεαρό επιθετικό που το συμβόλαιό του λήγει το 2016. Μέχρι στιγμής οι Ιταλικές ομάδες δεν έχουν κάνει... κίνηση αλλά μετά την παρουσία του στο guinness cup πολλές θα είναι οι ομάδες που θα παρακολουθούν τον Ολυμπιακό και τον πολλά υποσχόμενο παίκτη".

Αυτά αναφέρει σε γενικές γραμμές το δημοσίευμα και νομίζουμε ότι δεν είναι... μακριά η στιγμή που η διοίκηση θα καλέσει τον Διαμαντάκο για επέκταση του συμβολαίου του.

Ένα δημοσίευμα (ακολουθεί σε φωτο) σκέτος διθύραμβος για τον Δημήτρη Διαμαντάκο που το αξίζει και με το παραπάνω!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ