2014-08-06 22:19:56
Φωτογραφία για Πάτρα: Δείτε φωτο από την παράσταση Λυσιστράτη με την Μαρία Καβογιάννη
Η Αριστοφανική «Λυσιστράτη», μία από τις σπουδαιότερες κωμωδίες της παγκόσμιας δραματουργίας, στο φετινό ανέβασμα της με την Μαρία Καβογιάννη στον κεντρικό, θρυλικό ρόλο και τον Λιθουανό Τσέζαρις Γκραουζίνις στην σκηνοθεσία που είχε πολλά ευρήματα και ανατρεπτική ματιά, παρουσιάστηκε για δύο βραδιές στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας, την Δευτέρα και την Τρίτη 4 και 5 Αυγούστου 2014 και κέντρισε το ενδιαφέρον των Πατρινών θεατρόφιλων.

Την πρώτη βραδιά σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κόπηκαν πάνω από 800 εισιτήρια και άλλα τόσα την Τρίτη το βράδυ.

Η αστεία παράσταση με το εντυπωσιακό καστ (παίζουν ακόμα η Αιγιώτισσα Καίτη Κωνσταντίνου, ο Αντώνης Λουδάρος, η Νάντια Κοντογιώργη αλλά και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης) φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του φετινού 33ου Επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας – Θεσμός Αρχαίου Δράματος του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινό απόλαυσε τις ερμηνείες όλων των ηθοποιών, μπιζάροντας τους στο φινάλε πέντε φορές. Ξεχώρισαν οι ερμηνείες της Μαρίας Καβογιάννη, της Καίτης Κωνσταντίνου και του Αντώνη Λουδάρου καθώς και η αρμονία της κίνησης και το τραγούδι του χορού των γυναικών και των ανδρών. Μετά το τέλος των παραστάσεων οι συντελεστές της παράστασης φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν αυτόγραφα στο κοινό.

*Η παράσταση με την εξαιρετική Μαρία Καβογιάννη παρουσιάζεται απόψε Τετάρτη στην Ζάκυνθο, Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο και ακολουθεί το Φεστιβάλ Πηνειού, Θέατρο Μονής Αγ. Νικολάου στον γειτονικό νομό Ηλείας την Πέμπτη 7/8, στις 21:15.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ