2014-08-07 08:35:08
Φωτογραφία για Σε ισχύ διατηρεί η Mercedes-Benz το συμβόλαιο του M. Schumacher
Η πολύμηνη νοσηλεία του M. Schumacher σε θεραπευτικά κέντρα της Ελβετίας, μετά το ατύχημα του περασμένου Δεκεμβρίου σε χιονοδρομικό κέντρο, δεν πρόκειται να επηρεάσει το συμβόλαιο του Γερμανού με την Mercedes-Benz   (Φωτογραφία:  EPA pictures 

F1KART.GR

Την πρόθεση της Mercedes-Benz να διατηρήσει τη συνεργασία της με τον M. Schumacher γνωστοποίησε ο επικεφαλής της γερμανικής φίρμας D. Zetche.

"Είμαστε ικανοποιημένοι από τις θετικές εξελίξεις και ελπίζουμε ότι θα έχουν συνέχεια", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Mercedes-Benz με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την κατάσταση της υγείας του M. Schumacher να παρουσιάζει περαιτέρω βελτίωση.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η Mercedes-Benz δεν πρόκειται να διακόψει τη σχέση της με τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

"Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό να αλλάξουμε κάτι στο συμβόλαιο", τόνισε ο D. Zetche, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει επισκεφθεί τον M. Schumacher είναι εξαιτίας του σεβασμού του στην ιδιωτικότητα της οικογενείας.
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ