2014-08-07 12:37:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Σε νέο κτίριο οι υπηρεσίες του Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας του Δήμου
Το νέο, χώρο σε ανακαινισμένο κτίριο επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών 15, στον οποίο θα στεγαστούν οι υπηρεσίες του Τμήματος Υγείας, Πρόνοιας, της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας – Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, επισκέφθηκαν χθες και παρέλαβαν τα κλειδιά από τον ιδιοκτήτη, οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας Θεοχάρης Μασσαράς, Περιβάλλοντος Γιώργος Σιγαλός και ΟικονομικώνΠαναγιώτης Βαφέας, με την ιδιότητα και του Προέδρου της Επιτροπής Παραλαβής του Δήμου.

Σύμφωνα με τον κ. Μασσαρά, πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο, με πρόσβαση για τα ΑμΕΑ, το οποίο θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της υπηρεσίας και των συναλλασσόμενων πολιτών, αλλά και οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων, θα είναι οι πλέον ενδεδειγμένες.

Η μετακόμιση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Αυγούστου και αφού εγκατασταθούν οι υπολογιστές από τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Δήμου. Αμέσως μετά, θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας των γραφείων στη νέα διεύθυνση.

Σημειώνεται επίσης, ότι το ενοίκιο που θα καταβάλει ο Δήμος για το νέο χώρο, είναι κατά πολύ φθηνότερο από αυτό που καταβάλλεται στο σημερινό κτίριο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας – Πρόνοιας.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ