2014-08-07 14:07:26
Φωτογραφία για ΕΒΑΛΕ ΤΑ... ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!
Κλαίγοντας με αναφιλητά, ζήτησε ο Ντάνιελ Άγκερ από τον Μπρένταν Ρότζερς να φύγει -με μεταγραφή- από τη Λίβερπουλ, αφού ο Δανός αμυντικός έχει πρόταση από την Μπαρτσελόνα!

Η αλήθεια είναι πως ο οποιοσδήποτε, αν δεχόταν πρόταση από την Μπαρτσελόνα θα ήταν φυσιολογικό να… τρελαινόταν λίγο.

Όταν μάλιστα του δυσκολεύουν τη ζωή και τη... μεταγραφή, στην προκειμένη, τρελάθηκε ακόμη περισσότερο.

Πάντως ο Ντάνιελ Άγκερ φαίνεται πως είναι πιο... ευαίσθητη ψυχή και βλέποντας τη Λίιβεπουλ να… τσινάει στην μεταγραφή του στους «μπλαουγκράνα», κατέρρευσε… Κυριολεκτικά!

Ο Δανός διεθνής κεντρικός αμυντικός εδώ και πολλές μέρες, βρισκόμενος μαζί με την ομάδα των «κόκκινων» στην Αμερική, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Κερασάκι στην τούρτα… το ξέσπασμα στον προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Άγκερ ζήτησε με δάκρυα στα μάτια από τον Βρετανό τεχνικό να πάρει μεταγραφή, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» που παρουσιάζει το "sport-fm.gr".

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ήταν σε πολύ… κακά χάλια με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Πάντως ο παίκτης ζήτησε αμέσως μετά από τον Ρότζερς να γυρίσει στο Λίβερπουλ, ίσως για να διαπραγματευτεί, από κοντά, την πρόταση ύψους 12 εκατ. λιρών που έχει φτάσει από την Μπαρτσελόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ