2014-08-08 10:40:41
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής...
Κριός

Μη διστάσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω, αν από αυτό θα εξαρτηθεί η διατήρηση μίας πολύτιμης σχέσης. Ο εγωισμός παίζει μικρότερο ρόλο τώρα από την προστασία ενός δεσμού που χτίστηκε με κόπο. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως τελείωσαν και οι αγγαρείες που πρέπει να κάνετε για να τα διαφυλάξετε.

Ταύρος

Το επίμονο φλερτ των Παρθένων δεν είναι κάτι που σας συμφέρει να αγνοήσετε, σ’ αυτή τη φάση. Δεν είναι ανάγκη να δεσμευτείτε σε περίεργες καταστάσεις – απλώς απολαύστε το ερωτικό παιχνίδι χωρίς να σας απασχολεί το πόσο θα διαρκέσει. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Φαίνεται πως το επικοινωνιακό σας χάρισμα γεφύρωσε αρκετές διαφορές.

Δίδυμος

Τα νεύρα σας βρίσκονται σε περίεργη φάση σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να απέχετε από διενέξεις που μπορούν να οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα. Ειδικά στον χώρο εργασίας, κρατήστε χαμηλούς τόνους. Θετικές οι αλλαγές στα οικογενειακά σας. Επιτέλους οι ισορροπίες αποκαθίστανται και ο καθένας βρίσκει τη θέση που του ταιριάζει.


Καρκίνος

Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο κινητοποιείται και σιγά σιγά αρχίζετε να οργανώνετε τα επαγγελματικά σας πλάνα με μεγαλύτερη προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια. Αξιοποιήστε ένα κρυφό σας ταλέντο και θα βγείτε άμεσα κερδισμένοι. Προσοχή στις συναναστροφές σας με Ζυγούς, γιατί έχουν τον τρόπο να σας τουμπάρουν, χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Λέων

Τα εμπόδια που σας κλείνουν τον δρόμο προς τον ερωτικό σας στόχο, δεν είναι όσο μεγάλα πιστεύετε. Δείτε τα πράγματα από απόσταση, γιατί έχει έρθει η ώρα να απομυθοποιήσετε κάποιους ανθρώπους και ορισμένες καταστάσεις. Άνοδος στα οικονομικά σας. Μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια – επενδύστε εκεί που βλέπετε ότι αξίζει.

Παρθένος

Η ταραχώδης σχέση σας με έναν φίλο έρχεται ξανά στο προσκήνιο και σας οδηγεί σε μερικές ενέργειες από τις οποίες θα κριθεί η ψυχολογία σας για τις επόμενες ημέρες. Μην πείτε κουβέντες που εύκολα θα μετανιώσετε. Κρατήστε χαμηλό προφίλ στα επαγγελματικά. Η υπερβολική φιλοδοξία δεν θα εκτιμηθεί από αυτούς που ασκούν εξουσία.

Ζυγός

Οι νέες γνωριμίες θα καθορίσουν απόλυτα των χάρτη των ερωτικών σας, γι’ αυτό φροντίστε να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Μην σκαλίζετε το παρελθόν σας, γιατί τίποτα καινούργιο δεν θα προκύψει απ’ αυτό. Εμπιστευτείτε τους Αιγόκερους, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με τεχνικά/ οικονομικά θέματα.

Σκορπιός

Μην ξοδεύετε χρόνο προσπαθώντας να φέρετε με το μέρος σας τα άτομα εκείνα που έχουν προαποφασίσει ότι έχετε άδικο. Δίνετε έναν χαμένο αγώνα. Εστιάστε στους απαλλαγμένους από προκαταλήψεις ανθρώπους. Σταθερά τα οικονομικά σας, γεγονός που σας γεμίζει με σιγουριά και κουράγιο, σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία. Αποφύγετε τις απότομες ενέργειες.

Τοξότης

Πολλοί οι ερωτικοί γρίφοι σήμερα, αλλά μην περιμένετε να απαντηθούν έτσι απλά, αν δεν κινητοποιηθείτε και δεν δείξετε έντονο ενδιαφέρον εσείς οι ίδιοι. Τα πάντα τώρα εξαρτώνται απ’ τις πρωτοβουλίες σας. Διαχειριστείτε διακριτικά ένα επαγγελματικό ζήτημα που δεν σας αφορά άμεσα. Είναι πιθανό να σας επιρριφθούν ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Αιγόκερως

Η εμμονή σας με τη λεπτομέρεια δεν θα σας κάνει καλό σήμερα, γι’ αυτό κάντε μία προσπάθεια να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Η Αφροδίτη σας δίνει κίνητρο να ασχοληθείτε περισσότερο με τις φιλίες που παραμελήσατε. Στάσιμα τα ερωτικά σας. Μην περιμένετε από την άλλη πλευρά να βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα.

Υδροχόος

Δεν είναι καλή στιγμή να δοκιμάσετε τις αντοχές του/ της συντρόφου, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείτε και οι δύο. Αφήστε τα παιχνίδια και τα γυμνάσια στην άκρη, και μιλήστε ειλικρινά για ό, τι σας απασχολεί. Καιρός να τρίξετε τα δόντια σε όσους σας αμφισβητούν, στο επαγγελματικό πεδίο. Αρκετά με τις καλοσύνες.

Ιχθύς

Τα σκυλιά που γαβγίζουν, σπάνια δαγκώνουν, επομένως μη βιαστείτε να θεωρήσετε εχθρούς εκείνους που σας κοντράρουν. Δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και κάντε ένα ξεσκαρτάρισμα στον στενό σας κύκλο. Ο Κρόνος φέρνει πρόοδο στα επαγγελματικά σας, απαλλάσσοντάς σας από μερικά βάρη που δεν ήσασταν υποχρεωμένοι να σηκώσετε εξαρχής.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ