2014-08-08 10:31:04
Φωτογραφία για ΛΕΓΕΑΡ : ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! *PHOTO & BINTEO*
Στην ιστοσελίδα "lavenir.net" παραχώρησε συνέντευξη ο Bέλγος χαφ, Τζόναθαν Λέγεαρ και αναφέρθηκε στον... Ολυμπιακό, με τον οποίο όπως λέει, έχει συμβόλαιο έως το 2016!

 "Αυτή τη στιγμή, ψάχνω για ένα σύλλογο, αφού ο προπονητής (Μίτσελ) δε με υπολογίζει γι'αυτή τη σεζόν. 

Ο σύλλογος που συνεχίζει να καταβάλλει τον μισθό μου, με άφησε εν λευκώ να βρω ομάδα για να παίξω δανεικός αυτή τη σεζόν. Έχω μελετήσει τις διάφορες επιλογές που έχω στη διάθεσή μου.

Μάιο και Ιούνιο πέρασα τέσσερις βδομάδες στο Μόναχο με έναν γιατρό για να διαγνώσει και να επιλύσει τα προβλήματα των πολλών τραυματισμών που με έχουν ταλαιπωρήσει από τη "ρίζα" Έχω ένα πρόβλημα συμπιεσμένων δίσκων στη σπονδυλική στήλη. Κάνω μια θεραπεία με μια σειρά από συγκεκριμένες ασκήσεις που θα με βοηθήσουν στο μέλλον να μην αντιμετωπίσω ξανά τέτοια προβλήματσα σε ποσοστό 80-90%.

Από εδώ και στο εξής θα δώσω προτεραιότητα στην αθλητική πλευρά. Δεν θα κάνω το ίδιο λάθος επιλογές όπως αυτή που με οδήγησε στη Ρωσία, αφήνοντας την Άντερλεχτ. Εκείνη την εποχή, είχα σαφώς επιλέξει την καλύτερη οικονομική λύση. Από τότε, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Έχω μια οικογένεια, είμαι πατέρας και δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου ν'αφήνει την Ευρώπη για να παίξει σε Ανατολική χώρα.  Ελπίζω να βρεθεί  μια ομάδα σύντομα για να πάω στον Ολυμπιακό έτοιμος τη σεζόν  2015-2016."

Δείτε τον Λέγεαρ στο βίντεο που ακολουθεί :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ