2014-08-09 21:14:38
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΡΕΪΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)
Με μία ανοικτή και πολύ συγκινητική επιστολή αποχαιρέτισε ο Πέπε Ρέινα τους οπαδούς της Λίβερπουλ, ενώ ευχήθηκε να τους συναντήσει ξανά αυτή τη φορά ενωμένος μαζί τους στην εξέδρα.

Ο Ισπανός διεθνής γκολκίπερ εγκαταλείπει την ομάδα του αγγλικού... μεγάλου λιμανιού και μετακομίζει στην Μπάγερν Μονάχου με την οποία ήδη συμφώνησε και πέρασε με επτιυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ρέινα θέλησε για το λόγο αυτό να ευχαριστήσει τους οπαδούς των «κόκκινων» και ιδιαίτερα το θρυλικό «κοπ» για την εξαιρετική σχέση που είχαν από το 2005 και έπειτα όταν πρωτοφόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Τίτλος της επιστολής «μία φορά κόκκινος , για πάντα κόκκινος» με τον Ρέινα που πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Νάπολι να παραδέχεται ότι γνώριζε από τότε ότι δεν θα ξαναγύριζε στην αγγλική ομάδα την παρουσία του στην οποία χαρακτήρισε «τιμή και μεγάλο πλεονέκτημα».

Εξέφρασε την επιθυμία του να «απολαύσει την θητεία του στην πρωταθλήτρια Γερμανίας όσο και εκείνη στη Λίβερπουλ» και έκλεισε με το θρυλικό μότο του συλλόγου και ύμνο των «κόκκινων»...

«You'll Never Walk Alone, Pepe».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ