2014-08-10 03:39:08
Φωτογραφία για 4 τρόποι για να μεταμορφώσεις τα έπιπλά σου με χρώμα!
Με λίγη μπογιά και πολύ φαντασία μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα στο σπίτι σου και να δημιουργήσεις υπέροχα, μοναδικά, κομμάτια... Ειδικά αν τα έπιπλά σου είναι παλιά και έχεις βαρεθεί να τα βλέπεις, η αλλαγή επιβάλλεται και είναι και πολύ εύκολη. Πάρε μερικές ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις και ύστερα αυτοσχεδίασε..

Μπορείς να βάψεις τις καρέκλες της τραπεζαρίας σου ή και της βεράντας σου σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου έτσι ώστε να τους δώσεις χαρακτήρα.

Βάφοντας ένα τραπεζάκι ή ακόμα και το τραπέζι του σαλονιού με ένα διαφορετικό χρώμα (όπως το ροζ της φωτογραφίας) θα δώσει άλλη διάσταση στο χώρο σου.

Για να μεταμορφώσεις το σύνθετό σου (αν είναι παλιό ακόμα καλύτερα) μπορείς απλά να κολλήσεις κάποιο print στο βάθος του (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) και να το κάνεις σούπερ μοντέρνο.

Σε κάποια σπίτια υπάρχουν μπαούλα με πράγματα ή χρησιμοποιούνται σαν διακοσμητικά. Μπορείς να βάψεις το εσωτερικό τους με ένα έντονο χρώμα, όπως για παράδειγμα είναι το μπλε, και να το βλέπεις κάθε φορά που ανοίγεις το μπαούλο σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις, βέβαια, και με τα συρτάρια σου στα οποία μπορείς να δώσεις μία πιο χαρούμενη πινελιά και να χαίρεσαι να τα ανοίγεις.
πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ