2014-08-10 04:11:05
Φωτογραφία για Η κίνηση ανθρωπιάς του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου ΥΓΕΙΑ προς τον 35χρονο Βασίλη...
Η οικογένεια του Βασίλη Κρέσσου θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα μέσα από την καρδιά της όλο το κόσμο που της συμπαραστάθηκε οικονομικά προσφέροντας ο καθένας από το υστέρημά του και συμβάλλοντας ουσιαστικά ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο "ΥΓΕΙΑ" των Αθηνών.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια το νευροχειρουργό του νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ" κ. Αλέξανδρο Ανδρέου, την ομάδα του καθώς και ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό , οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα καθ' όλη τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και συνεχίζουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Τέλος κοινοποιούμε δημόσια την απόφαση των ιθυνόντων του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου "ΥΓΕΙΑ" να καλυφθεί με δικές τους δαπάνες το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στα νοσηλεία και στη φαρμακευτική αγωγή του Βασίλη.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του νοσοκομείου "ΥΓΕΙΑ" και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που μας στήριξαν και μας στηρίζουν σ'αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του Βασίλη.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΕΙΓΟΝ: 35χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό ανεύρυσμα...Χρειάζεται τη βοήθειά μας! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ