2014-08-11 00:48:17
Φωτογραφία για Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Κος ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ Η... ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΕΡΙ!
Μεγάλη ρόλο παίζει σε μία ομάδα το καλό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Αρκετές φορές μάλιστα αποδεικνύεται αρκετό για να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

Βέβαια όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες δεν είναι απλή υπόθεση. Στον Ολυμπιακό πάντως το κλίμα είναι καλό και άξιο σχολιασμού είναι η σχέση των γκολκίπερ της ομάδας, αφού είναι περίεργη η θέση, από την στιγμή που δύσκολα γίνεται αλλαγή στον τερματοφύλακα.

Στο Λιμάνι, ωστόσο, υπάρχει πολύ καλή σχέση μεταξύ των τερματοφυλάκων του Θρύλου. Ο Μέγιερι μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει την θέση του Ρομπέρτο, όμως οι δυο τους τα πηγαίνουν εξαιρετικά μεταξύ του. Ειδικά για τον Ισπανό γκολκίπερ έχουν να λένε όλοι στην ομάδα ότι είναι ένα απίστευτο παιδί που βοηθάει τους πάντες.

Θα μπορούσε να το "παίξει" ντίβα, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Ενδιαφέρεται ακόμα και για τους πιτσιρικάδες και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που έχει έναν τέτοιο παίκτη στις τάξεις του. Ο Ρομπέρτο, μάλιστα, έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλη μορφή των ερυρόλευκων και των αποδυτηρίων τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ