2014-08-11 14:14:41
Φωτογραφία για Αχαΐα: Αυτό είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο παρολίγον φονικό στην Αγριλιά
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα ο 62χρονος χθες το πρωί, μετέβη στο κατάστημα 58χρονου στην Αγριλιά Αχαΐας, όπου κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου, για προσωπικές τους διαφορές, πυροβόλησε μία φορά προς το μέρος του, με πιστόλι Zastava, χωρίς να τον τραυματίσει.

Ακολούθως ο δράστης εξερχόμενος του καταστήματος συνάντησε τον αδερφό του 58χρονου (52 ετών), τον όποιο επίσης πυροβόλησε τρεις φορές με το ίδιο πιστόλι και στη συνέχεια συνεπλάκη μαζί του, με αποτέλεσμα να αφοπλιστεί ο δράστης με τη βοήθεια και άλλων παρευρισκομένων, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητό του.

Άμεσα στον τόπο του περιστατικού μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας και από την έρευνα που ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν το παραπάνω πιστόλι, δύο κάλυκες, μία βολίδα και ακόμα ένα φυσίγγιο.


Ο 52χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, από εποστρακισμό σφαίρας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. από το κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκε και ο 62χρονος δράστης, ο οποίος μετέβη στο ίδιο Νοσοκομείο και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ