2014-08-11 14:14:28
Φωτογραφία για Αναγνώστρια δυσαρεστημένη καταγγέλλει τον παραλογισμό για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού
Αγαπητό tromaktiko,

Είχα πάει την περασμένη εβδομάδα στον ΟΑΕΔ Καλλιθέας για να ρωτήσω τι δικαιολογητικά απαιτούνται για να συμπεριληφθώ κι εγώ στις διακοπές του κοινωνικού τουρισμού. Αντί πληροφοριών μου ,έδωσαν ένα χαρτάκι για να υποβάλλω ηλεκτρονικά την αίτηση, και θα μου εβγαζε παράλληλα και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, και δεν μου λέει να την εκτυπώσω και να την πάω γιατί λήγει η προθεσμία τη Δευτέρα, σήμερα δηλαδή. Σήμερα πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω για τα δικαιολογητικά και μου λέει να τα πάω γιατί λήγει η προθεσμία. Ετοιμάζομαι και πάω και όταν έφτασα ώρα 12.30 δεν τα παραλάμβανε γιατί είχαν δώσει και 40 επιπλέον νούμερα και δεν μπορούσαν να δώσουν και άλλα αν και δεν είχε περάσει η ώρα που έχουν αναρτήσει ότι δέχονται το κοινό!

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]


Ολους αυτούς πρέπει να περάσετε από αξιολόγηση, κ.κ. Αρμόδιοι υπουργοί, γιατί δεν εξυπηρετούν το κοινό που τους προσκομίζει τα δικαιολογητικά εντός ωραρίου, γιατί βρίσκουν χίλιες δυο δικαιολογίες για να δίνουν τα εισιτήρια στους δικούς τους, όπως εμένα με όλα τα δικαιολογητικά στο χέρι, για να τα υποβάλλω μου ζητούσαν εξουσιοδότηση από την κόρη μου που πάει στη δουλειά στις 4 το πρωί και τα ΚΕΠ είναι κλειστά.

Αν οι κ.κ. Υπάλληλοι του ΟΑΕΔ εργάζονταν στον ιδιωτικό τομέα, ούτε ανάρτηση ωραρίου για το κοινό θα είχαν, ούτε νούμερα, ούτε τίποτε παρά θα δούλευαν μέχρι ότι ώρα ήθελε το αφεντικό και χωρίς υπερωρίες και χωρίς να πουν μία κουβέντα!!

Να τα δώσετε λοιπόν, κ.κ. Αρμόδιοι υπουργοί, στους ημετέρους, στους αλλοδαπούς και σε όσους άλλους θέλετε, γιατί όπως εγώ πλήρωνα τόσα χρόνια την Εργατική Εστία, τον ΟΑΕΔ και οποιονδήποτε άλλο φορέα και δεν πήρα ποτέ τίποτα παρά μόνον οι αλλοδαποί, ετσι τώρα και τα παιδιά μου.

Aναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ