2014-08-12 01:32:17
Φωτογραφία για ΚΑΙ Ο... ΜΠΟΡΙΕΛΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Ρόμα έχει στο πλάνο της να δώσει ως δανεικό τον Μάρκο Μποριέλο με ιταλικές πηγές να αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός έχει... κοιτάξει την περίπτωσή του!

Ο 32χρονος πρώην διεθνής φορ των Ρωμαίων από το 2012 έχει δοθεί δανεικός σε τρεις ομάδες σε Ιταλία και Αγγλία. O Mάρκο Μποριέλο έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το 2015 (δηλαδή διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του) και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr" από την γειτονική χώρα απασχόλησε αρκετά έντονα τον Ολυμπιακό μέσα στον Ιούλιο.

Οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να αλιεύσουν κυρίως πληροφορίες για το ετήσιο κασέ του παίκτη, που εκείνη την χρονική περίοδο ήταν αρκετά υψηλό. Πλέον όμως όπως όλα δείχνουν -και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- το ενδιαφέρον αναθερμαίνεται και ενώ οι απαιτήσεις του παίκτη είναι πια αισθητά μειωμένες.

Ο Μποριέλο -που είναι κλασικός φορ περιοχής- θα μπορούσε να κλείσει με αποδοχές της τάξεως 1,5 - 2 εκατ. ευρώ. Από την Ιταλία προκύπτει ότι θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο ομάδες ενώ κανείς δεν ξεχνά και το ενδιαφέρον του συλλόγου του Βασίλη Τοροσίδη για τον Κώστα Μανωλά.

Η Ρόμα από μέρους της δεν φαίνεται να έχει... τρομερές αξιώσεις για τον παίκτη, ενώ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εντοπίσει και δύο καλές περιπτώσεις επιθετικών από την Πορτογαλία, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Δείτε τον Μποριέλο εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ