2014-08-12 10:35:10
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη...
Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα να ολοκληρώσετε μία αποστολή που αναλάβατε μόνοι σας και να περάσετε στο επόμενο στάδιο, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. Μην χάνετε χρόνο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμος στη συνέχεια. Τα οικονομικά σας επιτέλους βελτιώνονται και σας δίνουν την ευκαιρία να αποδράσετε από μία καθημερινότητα που σας καταπιέζει.

Ταύρος

Η μοναξιά είναι κι αυτή μια φάση που πρέπει να περάσετε, προκειμένου να εξελιχθείτε ως προσωπικότητες και να μάθετε απ’ τα λάθη σας. Μην κυνηγήσετε σήμερα μία διαπροσωπική επαφή που δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Προσοχή στο φλερτ των Αιγόκερων, γιατί δεν είναι όσο αθώο μοιάζει. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας.

Δίδυμος

Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται γερό ταρακούνημα για να καταλάβουν αυτό που έχετε να τους πείτε, επομένως μη διστάσετε να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο, για να λύσετε μία διαπροσωπική εκκρεμότητα. Αρκετά με τις ευγένειες. Μη δίνετε υπερβολική σημασία στο ερωτικό φλερτ σήμερα, γιατί σε μεγάλο βαθμό γίνεται για τα μάτια του κόσμου.


Καρκίνος

Ένα σημαντικό στοιχείο έχει διαφύγει την προσοχή σας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να κρίνετε ένα αξιόλογο πρόσωπο, χωρίς πρώτα να λάβετε υπόψη σας κάθε σχετική παράμετρο. Η έμφαση στη λεπτομέρεια θα σας σώσει. Εντάσεις φέρνει ο Άρης στα ερωτικά σας, που όμως δεν πρόκειται να σας ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα.

Λέων

Αρκετά χαριστήκατε στον εαυτό σας, Λέοντες. Τώρα πρέπει να πάρετε μερικές γενναίες αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε οριστικά τα ερωτικά σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα δυσαρεστήσετε ορισμένους. Προσοχή στις επαγγελματικές τρικλοποδιές, γιατί έρχονται από ’κει που δεν τις περιμένετε. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας απέναντι σε όλους.

Παρθένος

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται τώρα σε μία νέα ασχολία, που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και θα σας πάει αρκετά βήματα παρακάτω. Μην αφήσετε κανέναν να σας κρατήσει μακριά από αυτό που αγαπάτε. Σταθερά τα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Επιτέλους ξεμπερδεύετε με μία άχαρη γραφειοκρατική υποχρέωση.

Ζυγός

Καιρός να ικανοποιήσετε κάποιες παραμελημένες σας ανάγκες, χωρίς να λογαριάσετε τις συνέπειες στην ψυχολογία των άλλων. Η ψυχική σας ισορροπία έρχεται σήμερα στο επίκεντρο και καλά θα κάνετε, να δουλέψετε προς όφελός της. Έχετε εμπιστοσύνη στους Κριούς, γιατί ξέρουν καλά τι σας λένε, ιδίως στον τομέα των επαγγελματικών σας.

Σκορπιός

Αν έχετε αμφιβολίες για μία επαγγελματική κίνηση, καλύτερα να την αποφύγετε, μέχρι το τοπίο να ξεκαθαρίσει όσο πρέπει. Προτιμήστε τις ασφαλείς και σίγουρες κινήσεις, για την ώρα, και δεν θα το μετανιώσετε. Η Αφροδίτη στρέφει την προσοχή σας σε μία ασυνήθιστη ερωτική κατεύθυνση, που όμως έχει τα φόντα να σας συναρπάσει.

Τοξότης

Μην μπερδεύετε τους φίλους με τους εραστές, Τοξότες, γιατί στο τέλος κανείς δεν θα μείνει ευχαριστημένος από αυτή την πρακτική. Πάρτε τις αποφάσεις σας και ξεκαθαρίστε τη θέση σας σ’ εκείνους που πρέπει. Προσοχή στις συναναστροφές σας με άτομα μικρότερης ηλικίας. Η επίδρασή σας στην ψυχολογία τους είναι μεγαλύτερη απ’ ό, τι φαντάζεστε.

Αιγόκερως

Τα ερωτικά σας περιπλέκονται σήμερα, καθώς ο θυμός και ο αυθορμητισμός σας στέκονται εμπόδιο σε μία πιο λελογισμένη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Κάντε υπομονή και αποφύγετε τις κουβέντες που ενδέχεται να μετανιώσετε αφού τις πείτε. Άνοδο φέρνει στα οικονομικά σας ο Κρόνος, που σας βγάζει από μία εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Υδροχόος

Τα νεύρα σας δεν κάνουν καλό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις (κυρίως τις ερωτικές), γι’ αυτό και σήμερα θα πρέπει να κάνετε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να τα περιορίσετε. Εστιάστε στα αισιόδοξα κομμάτια της μέρας. Οι Ταύροι έχουν τον τρόπο τους να σας φέρνουν στα μέτρα τους, γι’ αυτό προσοχή στον τρόπο που τους διαχειρίζεστε.

Ιχθύς

Αλλαγές σας περιμένουν στον επαγγελματικό χώρο, στις οποίες μάλλον θα προσαρμοστείτε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε την επίδραση που ασκείτε σε έναν Σκορπιό, προς όφελός σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις έρχονται στο επίκεντρο και σας εφιστούν την προσοχή. Μην αναβάλετε για αργότερα μία σημαντική συζήτηση, εφόσον μπορείτε να την κάνετε τώρα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ